1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kars’ta
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kars’ta

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kars’ta

​​​​​​​İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kars’ta miting düzenledi. Kars'ın sorunlarını Karslı'ya anlattı. Yağmura rağmen konuşmasına devam Akşener'i ​​​​​​​İYİ partililer ıslanarak dinledi.

A+A-

Partisinin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitinge katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Süper baskın seçim olarak getirenler pişman oldular. Bir sorunun cevabını veremiyorlar. Her şey iyiyse bu seçim niye yapılıyor. Her şey kötüyse sana niye oy verelim. Dolayısıyla 24 Haziran akşamı Türkiye’de değişim zamanı olacak inşallah” dedi.

Türkiye’nin potansiyelinin çok yüksek olduğunu ifade eden Akşener, “Türkiye’nin coğrafyası çok güzel, Kars İsviçre’den çok güzel, Bir başka şehrimiz İngiltere’den çok güzel, bir başka şehrimiz İtalya’dan güzel, Fransa’dan güzel ama bir özelliğimiz var. Bu potansiyellerimizi bu güzelliklerimizi bugüne kadar değerlendirme fırsatı bulunamadı” diye konuştu.

Akşener, konuşmasının ardından İyi Parti Kars milletvekili adaylarını sahneye davet ederek 24 Haziran seçimlerinde destek istedi. Akşener, daha sonra Kars’tan ayrıldı.

0-016.jpg1-124.jpg2-116.jpg3-095.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.