1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Erbaki : "Seçimlerin Favori Partisi "İYİ PARTİ" Olacak"
İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Erbaki : "Seçimlerin Favori Partisi "İYİ PARTİ" Olacak"

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Erbaki : "Seçimlerin Favori Partisi "İYİ PARTİ" Olacak"

İYİ Parti Gençlik Kolları Kars İl Başkanı Şükrü Erbaki, gazetekars.com’u ziyaret etti.

A+A-

YEREL BASIN ÖNEMLİ BİR GÜÇ

Başkan Erbaki ; “Yerel basının toplumun bilgilenmesi ve haber alması noktasında önemli bir görevi yürüttüğünü belirterek, gazeteciler tarafından gösterilen çabanın oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı.

KARS’TA SEÇİMLERİN FAVORİ PARTİSİ "İYİ PARTİ" OLACAK

İYİ Parti Gençlik Kolları Kars İl Başkanı Şükrü Erbaki, İYİ Parti’nin çalışmaları hakkında da bilgiler vererek, Kars’ta 2023 seçimlerinin favori partisinin İYİ Parti olduğunu ifade etti.

ÜYE SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Başkan Erbaki, üye sayımız her geçen gün artıyor, partimize teveccüh oldukça fazla, Kars’ta her kesimden hem takdir görmekte hem de destek almaktayız, dedi.

İYİ İNSANLAR BİZİM PARTİMİZDE

İyi insanların Kars’ta İYİ Parti’yi tercih ettiğini ifade eden Erbaki ; “bizim partimizde ; hırsız, arsız, ahlaksız, tefeci, soyguncu yok. Bizim partimizde gönlü hizmet aşkıyla dolu, düzgün, dürüst, vatanını milletini seven insanlar var. Ülke sevdalıları var.” diye konuştu.

MERAL AKŞENER ÜLKE İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ülke için büyük bir şans olduğunu ifade eden Başkan Şükrü Erbaki, Ülkemiz bereketli topraklara sahip büyük bir ülke, imkânları olan, kaynakları olan zengin güçlü bir ülke. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ile emin olun, ülkemizin, çözülemeyecek hiçbir sorunu yok.” dedi.

Kars’ın gelişmesi ve kalkınması noktasında fikir alış verişinde de bulunulan ziyarette, gazetekars.com Yazı İşleri Müdürü A.Erbil Hüryurt, nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Gençlik Kolları Kars İl Başkanı Şükrü Erbaki’ye teşekkür etti.

dd-037.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.