1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İYİ Parti Adayı Settar Kaya’nın Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
İYİ Parti Adayı Settar Kaya’nın Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

İYİ Parti Adayı Settar Kaya’nın Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

​​​​​​​İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya’nın, Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışı yapıldı.

A+A-

Cem DAŞDELEN

Atatürk caddesindeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına İYİ Parti İlçe Belediye Başkan adayları, vatandaş ve partililer katıldı.

Açılışta konuşan İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, Türkiye’nin her tarafında 5 yılda bir Belediye seçimi yapıldığını hatırlatarak, “O şehirde yaşayan insanlar bir önceki belediyenin yaptığı hizmetlere bakarlar, eğer memnunlarsa onu onaylarlar ve belediyeyi tekrar devam ettirirler. Memnun değillerse diğer partilerin listelerine bakarlar, belediye başkan adayına bakarlar, belediye meclis üyelerine bakarlar, her partinin şehir için projelerine bakar ona göre karar verirler” dedi.

“Fakat ne yazık ki bizim şehrimizde vatandaşın objektif karar vermesinin önüne bir çok engeller çıkarıyorlar” diyen Kaya, “Kimsenin planına, projesine bakmasına izin vermiyorlar. Irkına bakın diyorlar, zümresine bakın diyorlar. Bazı partilerde belediye seçimini çok farklı mecralara çekiyorlar. Belediye başkanlığı binasını işgal edilecek, ele geçirilecek bir bina olarak görüyorlar. Bunlar yanlış şeyler. Bu şehrin hizmete ihtiyacı var. Türkiye’de turizm sektörünün genişlemesiyle Kars dünyanın ve Türkiye’nin gündemine geldi. Seyahat acenteleri artık Kars’a insan taşıyorlar. Günde binlerce misafirimiz geliyor Kars’a.  Gelenler tarihi binaları görüyorlar bununla birlikte kent hizmetlerini görmek isterler. Maalesef üzülerek ifade etmek gerekir ki burada ağırlanan misafirlerimizin hiç iyi intibalarla ayrıldıklarına inanmıyorum. Çevre kirliliği, bozuk yollar, bakımsız cadde sokaklar. Kars bunu hak etmiyor. Önümüzdeki 5 yıl için çok iyi düşünmemiz ve çok iyi karar vermemiz gerekir” diye konuştu.

Kars’ın her türlü sorununu bildiğini ifade eden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “vatandaşlarımızın sorununu da biliyorum, kentin sorununu da biliyorum. Onu çözecek bilgi, birikime ve tecrübeye de sahibim. Geçmişte bu şehirde belediye başkan adaylığı da yaptım. Orada verdiğim mücadeleyi de herkes biliyor. Biz İYİ partinin belediye başkan adayıyız. İYİ parti Türkiye’de toplumun tamamını kucaklayan partidir. Çünkü İYİ Parti bu zamana kadar partilerin toplumu kutuplaştırdığını, ayrıştığını gördü. Türk, Kürt, Sünni, Alevi, sağcı, solcu diye bu toplumu ayrıştırarak maalesef siyaset cambazları bu toplum üzerinden menfaat elde ettiler. Biz İYİ Parti olarak bunların hepsini reddediyoruz. Biz bu memlekette yaşayan 80 milyon, bu şehirde yaşayan 80 bin insanı kardeşimiz olarak, hepsi birinci sınıf vatandaş, bizim hemşerimiz ve hizmetin en iyisine layık olduklarını düşünüyoruz. Kars’ta siyaset sahnesine çıkan sizden oy talep eden bütün partileri gördünüz. Eğer biz bu partilerden memnun olsaydık Kars bu durumda olmazdı, bizde bu arayış içerisine girmezdik. Memnun değiliz. Vatandaş olarak bende memnun değilim. Geçmiş belediyelerden de memnun değildim, bugünkü belediye yönetiminden de memnun değilim. İYİ Parti Meral Akşener’in kurduğu kadınlar hareketidir. Bu partiye en fazla sahip çıkması gerekenler kadınlarımız olmalı. Bir tek kadın tek başına demokrasi mücadelesi veriyor. Bu seçimlerde vereceğimiz oylarla Kars’ı şanlı algısına geri döndüreceğiz. Kars denilince Atatürkçülerin, Cumhuriyetçilerin, Milliyetçilerin etkin olduğu bir kent diye düşünülecek.”

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, İYİ Parti İl Başkanı Yüksel Akbaba, İlçe Belediye Başkan Adayları ve vatandaşlar tarafından yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.