1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İtfaiye ve temizlik işleri ekipleri kaldırımları yıkıyor
İtfaiye ve temizlik işleri ekipleri kaldırımları yıkıyor

İtfaiye ve temizlik işleri ekipleri kaldırımları yıkıyor

Son birkaç gündür yağmur yağmaması nedeniyle özellikle polenlerle kirlenen kaldırımlar, Kars Belediyesi İtfaiye ve Temizlik işleri ekipleri tarafından tazyikli su ile yıkanıyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Akşam saatlerinde Karadağ ve Atatürk caddelerinde çalışma başlatan ekipler, tazyikli su ile her iki caddeyi yıkadı. İtfaiye araçlarından sıkılan tazyikli su ile caddelerde biriken toz ve özellikle polenler temizlendi. Yıkıma sırasında memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar, ilgili Kars Belediyesi ekiplerinin il merkezinde polen temizliği de yapmasını talep etti. Vatandaşlar polen üreten ağaçların şehrin her köşesinde olduğunu hatırlatarak, özellikle astım hastalığı ve alerjisi olanların olumsuz şekilde etkilendiğini dile getirdiler.

Öte yandan Belediye yetkilileri, önümüzdeki günlerde yağmur yağmaması durumunda kaldırımların yıkanmasına devam edileceğini belirterek, vatandaşlardan da özellikle çöp konusunda yardım beklediklerini söylediler. Vatandaşların çöplerini belirtilen saatlerde belirtilen yerlere bırakması gerektiğini de isteyen görevliler, şehrin bazı noktalarına kurulan geri dönüşüm kutularına çöp atmamaları hususunda da uyarıda bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.