1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “Memleket sevdalısı Alagöz Cantürk başkanın amatörden aldığı Iğdır’ı 2’inci lige taşımaya az kaldı”
Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “Memleket sevdalısı Alagöz Cantürk başkanın amatörden aldığı Iğdır’ı 2’inci lige taşımaya az kaldı”

Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “Memleket sevdalısı Alagöz Cantürk başkanın amatörden aldığı Iğdır’ı 2’inci lige taşımaya az kaldı”

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu yazdı: “Memleket sevdalısı Alagöz Cantürk başkanın amatörden aldığı Iğdır’ı 2’inci lige taşımaya az kaldı”

A+A-

Memleket sevdalısı olmak bir başka oluyor. Doğduğu şehri zirveye taşımanın en güzel örneğini Cantürk Alagöz, bir kez daha tüm Türkiye’ye gösterdi.

Iğdırlı işadamı, Cantürk Alagöz, bir şehrin kalkınmasının, gelişmesinin, o şehirdeki gençlerin kötü alışkanlıklardan önlerinin kesilmesinin spordan geçtiğini bilerek, yatırım yaptığı Alagöz Iğdır Spor’u bugün zirveye taşıdı. Bir Karslı olarak gurur duydum, Kars’ın bağrından çıkan evladı Iğdır’ı amatörden, 3’üncü lige taşıdı. Alagöz, taşıma suyla değirmen dönmeyeceği bildiği için bizzat çok büyük paralar harcayarak kurduğu takım bugün 2’inci lige çıkmak üzere, çıkacağına da inanıyoruz. Çünkü yapmacık değil inanan insanların yola çıktı Iğdır’da başarı kaçınılmazdır.

Alagöz Iğdır Spor 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü Ankara Eryaman Stadyumunda İskenderun Spor A.Ş. ile Play-Off oynayacak. Alagöz Iğdır Spor final karşılaşmasını kazanarak 2’inci lige çıkacaktır. Buna bir Karslı olarak bizler inanıyoruz. Çünkü bir yıllık emek var, takım başında Cantürk Alagöz var. En önemlisi Ankara’da stadyumu dolduracak, Kars-Iğdır-Ardahanlı hemşehrilerimiz var. 2’inci lige hoş geldin Alagöz Iğdır Spor diyebiliriz.

Aslında ben burada sahiplenmeye de biraz değinmek istiyorum. Cantürk başkan Iğdır’a öyle bir sahiplendi ki adeta amatörden aldığı takımını basamakları çok hızlı bir şekilde çıkarak 2’inci lige çıkmak için final maçına kadar getirdi. Sahip çıktı, inandı ve başardı.

Ya biz ne yapıyoruz, bide bu işler nasıl oluyor? Bizim fotoğraf karelerinde yer alan, seçimden seçime kentte gelerek milletvekili adayı olan işadamlarımız ne yapıyor. Kars 36 Spor destek kampanyası düzenliyor. Cefakar taraftarları harçlıklarını, ekmek paralarını kampanyaya destek için veriyor. İş adamlarımız ise bin veya iki bin lira destek vererek biz de varız diyorlar. Tabi bu belli bir iki iş adamımız destek olan Allah razı olsun… Ancak Kars’a Cantürk başkan gibi insanlar lazım. Elini değil, gövdesini taşın altına koyacak Kars sevdalıları lazım. Bu işler Karslıyım demekle olmuyor. Hadi sizleri de görelim seneye sizde destek olun Kars 36 Spor’u hak ettiği yere taşıyalım…

Bunu da altını çizerek söylemezsem haksızlık etmiş olurum Kars Spor’u 2’inci lige çıkaran ve 2’inci ligin ilk 2’ünde yer almasını sağlayan Kars sevdalısı Naif Alibeyoğlu’nun da unutmadık. Sağol başkan sana da teşekkür ederiz. Karslılara 2’inci lig heyecanı yaşattığın için…

Cantürk başkanın emeklerinin boşa çıkmayacağına olan inancım tam, bizler Alagöz Iğdır Spor’a Ankara’da oynayacağı final karşılaşmasında başarılar diliyoruz…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.