1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Işık Çapanoğlu Spor Analiz: "Kars’ı yönetenlerin yapması gerekeni taraftar yaptı"
Işık Çapanoğlu Spor Analiz: "Kars’ı yönetenlerin yapması gerekeni taraftar yaptı"

Işık Çapanoğlu Spor Analiz: "Kars’ı yönetenlerin yapması gerekeni taraftar yaptı"

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu yazdı: "Kars’ı yönetenlerin yapması gerekeni taraftar yaptı"

A+A-

Kars’ı yönetenlerin yapması gerekeni Harbiler 36 Taraftar grubu yaptı. Taraftar başlatmış oldukları Kars 36 Spor’a ‘36’ TL destek kampanyası çığ gibi büyüyor. Kars’a gönül vermiş, Spor sevdalıları ekmek paralarını dahi kentin takımına destek olmak için kampanya yatırırken, kenti yönetenler neden kayıtsız kalıyor anlamış değilim.

Çok mu zor? Kentin adını taşıyan, kentin tanıtımına katkı sunan Kars 36 Spor’a destek olmak. Neden kayıtsız kalıyorsunuz?

Kars’ta spor adına elimizde ne kaldı?  Hangi spor dalına ne destek veriyorsunuz? Bunu da kamuoyunun bilmesi gerekiyor. Çocukların spordan uzak durduğu,  bir kentte, alt yapının olmadığı, dışa bağımlı transfer yapılarak ayakta kalmaya çalışan Kars 36 Spor’un başarılı olması, profesyonel liglerde  yer alması için neden çaba harcamıyorsunuz.

Oysa her seçimde eline çantasını alan, sadece doğum yerine ‘Kars’ yazan, Kars’ın cadde sokaklarını bilmeyen, Karslıları tanımayan sözde Karslılar, sizler Kars 36 Spor için ne düşünüyorsunuz? Bunu da kamu oyu merak ediyor.

Harbiler 36 taraftar grubu ‘36’ lira sloganıyla sevdalısı oldukları Kars’ın takımına kampanya başlattı ve kampanya sizler gibi çakma Karslı olmayan, yüreğinde Kars sevdası bulunan onlarca insan destek oldu.  Sizde ‘10’ lira pardon sizin durumunuz çok ama çok iyi çünkü bir fotoğraf karesinde yer almak için milyonları savuruyorsunuz. Sizde ‘bin’ lira sloganıyla bir destek kampanyası başaltın. Bizlerde buradan adlarınızı vererek paylaşalım. İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir’de bulunan ‘bilmem ne dernekleri’ hadi sizleri de görelim bakalım bütün kariyerinizi borçlu olduğunuz ve ölene kadar isminiz ile derneklerinizin önünde kullandığınız Kars’a, Kars’ın sporuna ne kadar destek veriyorsunuz görelim. Öyle sağda solda Kars bilmem ne derneği demekle bu işler olmuyor.  Iğdır sevdalısı Cantürk Alagöz’ün memleketinin takımına verdiği desteğin sizde 10’da birini verin de görelim.

Öyle Karslı işadamı, Kars bilmem ne dernekleri, Kars sevdalısı demekle bu işler olmuyor. Geçmişte bir Kars sevdalısı vardı. Naif Alibeyoğlu,  amatörde aldığı Kars Spor’u 2’inci ligde ilk 3’e taşıdı. Dönemin valisiyle birlikte…  Tabi Rahmetli Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan,  ve Kars Vali Yardımcılarından Hayati Soylu’nun Kars Spor’a çok ama çok katkı ve destekleri var. Tesisleri kazandıran tanıdığım ve  sohbet  etme imkanı bulduğum  Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı  da rahmetle anıyorum… Kars Spor çok ama çok destekleri oldu. Allah gani gani rahmet eylesin…

Hadi sizleri de görelim 2021-2022 sezonu geçti. 2022-2023 sezonunda sizlerin verdiği destekle Kars 36 Spor’u 3’üncü lige taşıyalım.

Kars 36 Spor’a destek amacıyla taraftar grubunun başlatmış olduğu kampanyaya kimler ne kadar destek verdi buradan yayımlayacağız. Yayımlayacağımız liste de başta atanmış ve seçilmişler olmak üzere, seçimlerde ellerine çanta alarak koşa koşa gelenler ile sözde Kars sevdalısı derneklerin başkanlarını görmek isterim.

Ez cümle; tekrar başlatmış oldukları kampanyadan dolayı  ‘Harbiler 36 Taraftar Grubu’na teşekkür ediyorum. Gerçek Kars sevdalıları olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.