1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “BAL’da gruplar belli oldu, Kars’ın grubu ateşten gömlek”
Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “BAL’da gruplar belli oldu, Kars’ın grubu ateşten gömlek”

Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “BAL’da gruplar belli oldu, Kars’ın grubu ateşten gömlek”

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu yazdı: “BAL’da gruplar belli oldu, Kars’ın grubu ateşten gömlek”

A+A-

Amatör İşlerden Sorumlu TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez başkanlığında toplanan Bölgesel Amatör Lig çalışma grubu, 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi.

BAL’da 80 ilden 196 takım yer alıyor. 14 grupta, 14 takım bulunuyor. Temsilcimiz Kars 36 Spor ise 3’üncü grupta yer alıyor. 3’üncü grup adeta ateşten gömlek; 5 Trabzon, 2 de Rize takımı bulunuyor. Tabi Artvin, Bayburt, Erzurum, Iğdır, Ağrı ve Ardahan’da bu grupta yer alıyor. İşimiz zor. Ateşten gömlek bir gruptan çıkmak, 14 takım arasında yer almak ve özlemini çektiğimiz 3’üncü lige çıkmak çok zor.

Zor diyorum, futbolda parası olan, gücü olan, istediği transferleri yapan, kadrosunu güçlendiren takımlar ancak başarılı olabilir. Aksi takdirde yerinizde sayarsınız.

Henüz gruplar yeni belli oldu. Eylül’ün ilk haftasında fikstür çekilecek ve 1-2 Ekim 2022 tarihinde lig başlayacak. Daha önümüzde süre var. Bu süreyi iyi değerlendirmek gerekiyor.

Artık klişeleşti, ben yine bir çağrıda bulunayım…

Evet, grup çok zor takımlardan oluşuyor. Grupta yer alan takımların hedefi de aynı bizim gibi 3’üncü lige çıkmak.  Profesyonel lige çıkmak için Gazi Kars’ın güzide takımına destek olmak gerekiyor. Yeşil beyazlı ekip Erkan başkanla bir yere kadar, Erkan başkana özellikle maddi destekte bulunmak gerekiyor.

Ben buradan tüm Karslılara sesleniyorum. Atanmışlar, özellikle seçilmişler, iş insanları gelin elinizi değil gövdenizi taşın altına koyun ve Kars 36 Spor’a destek verin. Maddi destek verin, manevi desteği çocuklarda veriyor. Bu saatten sonra manevi desteğe takımın ihtiyacı yok. Maddi desteğe ihtiyacı var. Bunun için herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapmalıdır.

Sezon öncesi iyi hazırlanan, kadrosunu çok iyi kuran ve maddi desteği olan, maddi anlamda sıkıntısı olmayan takım zirveye çıkacak. Gelin sizlerin desteğiyle zirveye çıkan takım Kars olsun…

Ez cümle; birlikten kuvvet doğar, bir olalım ve Gazi Kars’ı zirveye çıkaralım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.