1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İşçi Partisi İl Kurultayını yaptı
İşçi Partisi İl Kurultayını yaptı

İşçi Partisi İl Kurultayını yaptı

İşçi Partisi Kars İl Kurultayı, Genel Başkan Yardımcısı Av. Nusret Senem’in katılımıyla Faikbey Caddesi Zafer Kuyumcusu üstündeki İl binasında yapıldı.

A+A-

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Kurultay’da Divan Başkanlığına Iğdır 1. Noteri Ali Kalan, yardımcılıklarına ise Ardahan İl Başkanı Erdal Uygur ve TGB Genel Sekreter Yardımcısı Yakup Aslan oy birliği ile seçildiler.

Divan yönetiminin oluşmasının ardından Divan Başkanı Iğdır 1. Noter Ali kalan, ülkenin içinde bulunduğu durumdan bahsederek, İşçi Partisinin çıkış gösteren yolda halkın bütünleşeceğini söyledi.

Ardından söz alan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Nusret Senem, AK Parti Hükümetinin ülkeyi getirdiği noktaya dikkat çekerek, bu Hükümetin İşçi Partisi ile yıkılacağını tüm halkın İşçi Partisinde birleştiğini Milli Anayasa forumlarının bunu başlattığını önümüzdeki sürecin, Milli bir Hükümete gittiğini İşçi Partisinin bunun merkezinde olacağını söyledi.

Daha sonra söz alan İşçi Partisi Kars İl Başkanı ve Merkez Karar Kurulu (MKK) Üyesi Muharrem Yerli ise İşçi Partisinin Kars gün partisi olduğunu bugünler için var olduğunu, halkın artık İşçi Partisinde yöneldiğini, Karargah olarak gördüğünü ve tüm il Başkanlıkları ile ülkeyi tanıdıklarını il il ülkenin ülkeyi yönetecek kadroya sahip olduklarını söyledi.

CHP Yönetiminden Emekli Öğretmen Necati Otan da bir konuşma yaptığı Kurultay’da İşçi Partisi Üyesi Esadullah Boydağ da Kars’ta nasıl çalışacaklarını anlattığı Kurultay, seçimlerin yapılmasıyla coşkulu bir şekilde tamamlandı.

İŞÇİ PARTİSİ KARS İL YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU.

İl Başkanı: Muharrem Yerli

İl Yönetimi; Levent Çelik, Ali Osman Saday, Erdem Karadağ, Aykut Özbey, Ziver Atalay ve Serkan Cihantimur’dan oluşurken

İl Disiplin Kurulu: Ali Tosun, Sevdekar Omur ve İbrahim Süleymanoğlu seçildiler.

İşçi Partisi Büyük Kongre Delegeleri ise Muharrem Yerli ile Levent Çelik’ten oluştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.