1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İrfan Topçu'dan Mesaj Var
İrfan Topçudan Mesaj Var

İrfan Topçu'dan Mesaj Var

Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili 3. Sıra Adayı İrfan Topçu, listelerin açıklanmasının ardından bir mesaj yayımladı.

A+A-

Topçu mesajında şu görüşlere yer verdi :

Milliyetçi Hareket Partisi, geleceğin Türkiyesini siz değerli hemşerilerimle birlikte yeniden inşâ edecek, iktidâr ve yandaşlarının ihmâl ettiği gazi şehrimizi yeniden ve sizlere yakışır şekilde inşâ edecektir.

Aziz hemşerilerim;

İktidârları döneminde şehrimize acı, fakirlik ve göçten başka bir şey veremeyenler, diktikleri ucubeleri yıkmaktan başka bir şey yapamayanlar, siz değerli kardeşlerimin, hemşerilerimin sağduyusu ile ucubeleşecek ve kendi ucubeleri gibi yıkılacaklardır.

Bu seçimler Karsımızın dönüm noktası olacaktır. Bu seçimler, hemşerilerimizi oy deposu görenlerin, ne yaparsak yanımıza kâr kalır diyenlerin sonu olacaktır…

Kardeşlerim;

Bu seçim; Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte sizlerin kazandığı seçim olacaktır.

Bu seçim; Sarıkamış’ın yüzünün güldüğü seçimdir. Bu seçim, Kağızman’ın bahtının açıldığı seçimdir. Bu seçim, Selim’in güneşi, Susuz’un geleceğidir. Bu seçim Arpaçay’ın, Akyaka’nın ak yüzüdür. Bu seçim, Digor’un kardeşlik seçimidir.

Bu seçim; Ardahan’dır, Iğdır’dır. Bu seçim bin yıllık yurttur. Bu seçim, adım adım, karış karış Kars’tır. Bu seçim geleceğimizdir.

Muhterem hemşerilerim, şimdi geleceğimize sahip çıkma zamanı, MHP’ye sahip çıkma zamanıdır… En derin hürmetlerimle.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.