1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İran Uçak Bileti
İran Uçak Bileti

İran Uçak Bileti

Türkiye’nin komşu ülkelerini deneyimlemek ve tarihi yapılarını ziyaret etmek için İran tam aranılan ülkedir.

A+A-

İran Uçak Bileti

Türkiye’nin komşu ülkelerini deneyimlemek ve tarihi yapılarını ziyaret etmek için İran tam aranılan ülkedir. Orta Doğu’nun en önemli ülkelerinden biri olan İran, köklü tarihi ve doğal güzellikleri ile seyahat severlerin gezi rotalarında yer alıyor. İran’ın tarih ve kültürel yapısını yakından görmek ve deneyimlemek isteyenler, İran uçak bileti alarak, keyifli bir tatil planı yapabilirler. Bilet Dükkanı, İran uçak bileti alan tüm seyahat severlere, İran’da gezilecek yerler ve yenilecek yemekleri konusunda rehberlik yapıyor. İran, dünya ile bağlantısını Tahran İmam Humeyni Uluslararası Havalimanı ve Tebriz Uluslararası Havalimanı ile kurar. Başkent Tahran’a 40 km uzaklıkta bulunan Tahran İmam Humeyni Uluslararası Havalimanı ve Tebriz Uluslararası Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım ise farklı alternatiflerle kolay bir şekilde sağlanıyor.

İran Havalimanlarından Şehir Merkezlerine Ulaşım

Tahran şehir merkezine 40 km uzaklıkta yer alan İmam Humeyni Uluslararası Havalimanı, İran’ın diğer dünya ülkeleriyle bağlantısını sağlayan iki havalimanından biridir. İran uçak bileti alarak, Tahran İmam Humeyni Havalimanı’na iniş yapan yolcular, şehir merkezine ulaşım için birden fazla alternatifi değerlendirebilir. Metro, otobüs ve taksi hizmetleri, havalimanından Tahran şehir merkezine ulaşım için konforlu ve hızlı ulaşımın yegane adresleri olarak kabul edilmektedir.

Şehrin en önemli ve diğer ülkeler ile bağlantı kurmasını sağlayan havalimanlarından biri olan Tebriz Uluslararası Havalimanı, şehir merkezine 7 km uzaklıkta bulunuyor. Bu yakınlık sayesinde tesislerden şehir merkezine ulaşım oldukça kolay bir şekilde sağlanıyor. Şehir merkezi güzergahında yer alan otobüs, taksi, araç kiralama ve özel araç alternatifleri, havalimanından Tebriz şehir merkezine ulaşımı konforlu bir hale getiriyor.

Tebriz Uluslararası Havalimanı’ndan şehir merkezine otobüs ile ulaşım sağlamak isteyenler, sabah 08.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında hizmet vermekte olan otobüsleri kullanabilirler. Otobüs terminallerinden kalkan araçlarla şehir merkezine ulaşım 20-30 dakika kadar sürüyor.

İran’da Gezilecek Yerler

MÖ 4000’lere kadar uzanan tarihi ile çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış olan İran, zengin tarihi yapıları ve kültürel dokusu ile seyahat severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Pers medeniyetinden İslam kültürünün en önemli örneklerine kadar birçok tarihi yapının yer aldığı ülkede, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmiş yapılar da bulunmaktadır. İran uçak bileti alarak, ülkenin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından görmek isteyenler için Bilet Dükkanı, İran rehberi sunar.

Mezopotamya’nın eşsiz güzelliklerini deneyimlemek için https://www.biletdukkani.com/iran-ucak-bileti adresini ziyaret edebilir ve dilediğiniz tatili avantajlı fiyatlarla planlayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.