1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İnsanlık Anıtı’nda son durum
İnsanlık Anıtı’nda son durum

İnsanlık Anıtı’nda son durum

Kars’ta 7 Mart’ta kaldırılması için ihalesi yapılacak olan İnsanlık Anıtı’nın ihale dosyaları firmalara sunuldu.

A+A-

İhale şartlarını kapsayan dosyaları alarak inceleyecek olan firmalar, 7 Mart 2011 günü saat: 14:00’e kadar fiyat tekliflerini Kars Belediyesi İhale ve Satın Alma Komisyonuna teslim edecekler.

Kars Belediyesi teknik başkan yardımcılığından edinilen bilgilere göre; Anıtı kaldırılma işini üstelenecek olan firmalar ihale dosyasını Kars Belediyesinden alarak inceleyecekler. Anıtın bulunduğu yerden kaldırılması için İhale süresi 7 Mart 2011 günü saat: 14:00’de sona erecek, ihaleye katılacak olan firmalar bu tarihe kadar Kars Belediyesi İhale ve Satın alma Komisyonuna fiyat tekliflerini teslim edecekler.

İhale süresinin bitmesinin ardından firmaların sundukları fiyat teklifleri, açık ihale usulüyle, ihale komisyonunca incelenerek, anıtın kaldırılmasını üstlenecek olan firma belli olacak.

Belediye teknik başkan yardımcılığı ayrıca anıtın kaldırılması için başvuran firmaların sayısını ihalenin gizliliği açısından açıklayamayacaklarını fakat ihaleye katılmak için firmaların kendilerinden dosya talebinde bulunduklarını bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.