1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İmam Hatip mezunları yıllar sonra bir arada
İmam Hatip mezunları yıllar sonra bir arada

İmam Hatip mezunları yıllar sonra bir arada

Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları, bir kez daha bir araya geldi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Kısa adı (ÖNDER) olan Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneğinin organizasyonuyla gerçekleştirilen buluşma Livaa Cafe’de düzenlendi. İkincisi gerçekleştirilen buluşmada son dört yılın mezunlarını kahvaltıda bir araya geldi.
Buluşmanın ardından açıklamada yapan Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Kars Şube Başkanı Doğan Yıldız, aralarında bulunan İmam Hatip Lisesi mezunlarının şuan farklı üniversitelerin farklı bölümlerde okuyan gençlerden oluştuğunu söyledi.
Bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Doğan Yıldız: “İmam hatip ailesi büyük bir camiadır. İmam hatipliler “kardeşlik hukuku” içerisinde hiçbir menfaat beklemeden bir birini sahiplenen önemli bir camiadır. İleriki süreçte geniş katılımlı bir buluşma daha hedeflemekteyiz.”dedi. 
Buluşmaya katılan imam hatip lisesi mezunları da; Bu etkinliği organize eden okul müdür yardımcısı Abdulkerim Yusufoğlu’na ve desteklerini esirgemeyen ÖNDER başkanı Doğan Yıldız ve yönetim kurulu üyesi Turan Atalay’ a teşekkür ettiler.

imam-hatip-mezunlari-yillar-sonra-bir-arada--(1).jpgimam-hatip-mezunlari-yillar-sonra-bir-arada--(3).jpgimam-hatip-mezunlari-yillar-sonra-bir-arada--(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.