1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İlk açıklama Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan geldi
İlk açıklama Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan geldi

İlk açıklama Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan geldi

Ak Parti ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından ilk teşekkür ve açıklama, yeniden aday gösterilen Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan geldi.

A+A-

Selim Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Coşkun Altun'un açıklaması şöyle :

Kıymetli Hemşehrilerim;

Öncelikle sadece Türkiye’nin değil bütün mazlum milletlerin umudu olan Devlet Başkanımız, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'a Milletvekilimiz sayin Adem ÇALKIN’a il başkanımız sayın Muammer SANCAR’a ilçe başkanımız sayın Zekerye YURDALAN ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize ,gençlik kolları başkanı fatih GÜMAN ve yönetim kuruluna ,Kadın kolları başkanı sayın Betül GÜL ve yönetim kurulu üyelerimize bu ulvi vazifede bizlere gösterdikleri  teveccüh nedeniyle şükranlarımı arz ediyorum.

Bu süreç boyunca ayrıca  desteklerini esirgemeyen tüm selimli hemşehrilerimize  şükranlarımı arz ediyorum..

Bugün itibariyle davamızın sancaktarı olan Ak Partimizden Selim  Belediye Başkanı adayı olarak Şehrin Emini olmaya tekrar adayız.

Dün oldugu gibi bugunde Uzun soluklu kardeşlik ve muhabbet dolu bir maceraya Bismillah diyoruz. Başta teşkilatımızda emeği geçmiş olan köşesine çekilmiş kırılmış olan büyüklerimi ve kardeşlerimi# Bir Hayalimiz Var# diyerek davamızı daha ileriye taşımaya yardımcı olmaya davet ediyorum.

Bizler 2002 ruhuyla yeniden Bismillah diyerek Milletvekilimiz ,İl başkanımız,ilçe başkanlarımız ve teşkilatlarımızla beraber Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere yüklediği yükü hep beraber omuzlayacağız.

Allah çıktığımız yolda bizleri mahcup etmesin.

Gönüller yapacağız,

Kalpleri kuşatacağız,

Merhamet ve bereket tohumları ekeceğiz;

Hep beraber.

     

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.