1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İbrahim Altıntaş Kars’a veda etti
İbrahim Altıntaş Kars’a veda etti

İbrahim Altıntaş Kars’a veda etti

Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne atanan İbrahim Altıntaş Kars’a veda etti.

A+A-

İbrahim Altıntaş Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne atanmıştı. 15 Eylül’de ataması yapılan İbrahim Altıntaş Kars’a veda etti.

İbrahim Altıntaş, 22 Eylül Cuma günü itibariyle Kars’tan ayrıldı ve sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

İbrahim Altıntaş’ın veda mesajı şöyle :

“Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’nın teklifi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesi ile, 15 Eylül 2023 tarih ve 2023/411 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atandım.

Beni bu göreve layık gören Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım. 22.09.2022 Cuma günü Kars’taki görevimden ayrıldım. Bugüne kadar bana destek veren bakanlarımıza, valilerimize, milletvekillerimize, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, siyasi parti ve sivil toplum örgütü başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve kadirşinas Kars halkına çok teşekkür ederim. Beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımıza gayretli çalışmaları nedeniyle müteşekkirim. Kars tarımına ve hayvancılığa gücümüz yettiğince katkı sağlamaya çalıştık. Takdir çok değerli Karslı çiftçimiz ve üreticimizindir. Serhat şehrimiz Gazi Kars’tan ayrılırken hakkım var ise helal olsun, sizlerden de haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Kalın sağlıcakla. Saygılarımla…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.