1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hüseyin Arslan : İftira atarak hiçbir yere varamayacaksınız!
Hüseyin Arslan : İftira atarak hiçbir yere varamayacaksınız!

Hüseyin Arslan : İftira atarak hiçbir yere varamayacaksınız!

Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın kardeşi iş adamı Hüseyin Arslan, son zamanlarda hakkında çıkan dedikodulara ve iftiralara karşı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

A+A-

Aslan, son zamanlarda bana haksız yere iftira atan dedikodu yapan her kim olursa olsun asla affetmeyeceğim, hakkımı da helal etmeyeceğim, dedi.

Hüseyin Arslan'ın açıklaması şöyle : "Benimle buluşmak ve bir araya gelmek için binbir takla atan soysuzlar, iftira atmakla hiçbir yere varamazsınız . Sizler de biliyorsunuz Kars halkı da biliyor ben asla olumsuz hiçbir şeye evet demem güzel şehrime ve güzel şehrimin insanlarına zarar gelecek hiçbir şeye öncülük etmem.

Onun için hiç kimse haddini aşarak bana iftira atacak kadar cesur olamaz. Yüzüme geldiğinizde köpek gibisiniz kuyruk sallarsınız, arkamdan da olmadık iftira atarak diş gösterirsiniz. Sizler kendinizi iyi biliyorsunuz sizlere söylüyorum o taş kafanıza sokun ben Hüseyin Aslan asla ve asla pisliğe bulaşmamış pırıl pırıl tertemiz olan bir insanım her zaman da karşınızdayım cesaretiniz varsa yüzüme konuşun arkamdan dedikodu yapmayın."

Kaynak : http://serhathaber.net/iftira-atarak-hicbir-yere-varamayacaksiniz/2464/ 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.