1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hızlı ve Kolay Alışverişin Tek Adresi: Cimri.com
Hızlı ve Kolay Alışverişin Tek Adresi: Cimri.com

Hızlı ve Kolay Alışverişin Tek Adresi: Cimri.com

Cimri.com kimdir?

A+A-

Hızlı ve Kolay Alışverişin Tek Adresi: Cimri.com

Cimri.com kimdir?

Cimri.com, GittiGidiyor'un kurucuları arasında yer alan Aydonat Atasever' in liderliğindeki ekip tarafından, bir GittiGidiyor iştirakı olan ancak bu şirketten farklı hareket eden bir şirket olarak kuruldu. Nisan 2011'de, GittiGidiyor'un %93'lük hissesinin eBay tarafından satın alınması sonrasında, Cimri.com'un tamamı iLab Ventures'a satıldı.

Cimri.com, farklı çevrimiçi alışveriş sitelerinde yer alan ürünleri listeleyen ve aralarında karşılaştırmalar yapan bir web sitesidir. Günümüz itibariyle 430 mağazadaki ürünleri 21 kategori altında listeler. Sitede ayrıca, ürün incelemelerinin yer aldığı incelemeler sayfası ile farklı konularda yazıların yayınlandığı blog bölümü bulunmaktadır.

Cimri.com Özellikleri Nedir?

Ürün Kategorileri: Cimri.com, çok çeşitli ürün kategorilerini kapsar. Elektronik ürünler, giyim, kozmetik, ev eşyaları, kitaplar ve daha birçok kategoriye erişim sağlar.

Ürün İncelemeleri ve Değerlendirmeleri: Kullanıcılar, ürünler hakkında diğer kullanıcıların yapmış olduğu incelemeleri ve değerlendirmeleri okuyabilirler. Bu, ürün seçimini daha bilinçli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kampanya ve İndirimler: Cimri.com, güncel kampanyaları, indirimleri ve promosyonları kullanıcılara sunar. Bu sayede en iyi fırsatları kaçırmazsınız.

Satıcı Bilgileri: Ürünlerin satıldığı mağaza veya internet siteleri hakkında bilgi sağlar. Bu, kullanıcıların güvenilir satıcıları tercih etmelerine yardımcı olur.

Mobil Uygulama: Cimri.com'un mobil uygulamaları mevcuttur, bu da kullanıcıların mobil cihazları üzerinden kolayca alışveriş yapmalarını sağlar.

Kullanıcı Dostu Arayüz: Platform, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve kullanıcıların aradıkları ürünleri bulmalarını kolaylaştırmak için arama ve filtreleme seçenekleri sunar.

Sosyal Medya Paylaşımları: Kullanıcılar, beğendikleri ürünleri sosyal medya hesaplarında paylaşabilirler.

Anında En Doğru Fiyata Ulaşın

Cimri, ürünlerin mağazalardaki güncel fiyatlarını, fiyat geçmişlerini, açıklamalarını, teknik özelliklerini, resimlerini, videolarını, kullanıcı yorumlarını, aradığınız ürünlere benzer ürünleri, yeni ürünleri ve popüler ürünleri görebileceğiniz oldukça geniş bir kataloğa sahip online alışveriş rehberinizdir. Sunduğu detaylı filtreleme seçenekleri sayesinde ihtiyacınız olan doğru ürünleri kolayca bulmanızı sağlar.

Cimri’de ürünleri fiyata göre sıralayarak en düşük fiyatlı; popülerliğe göre sıralayarak en çok tercih edilen ya da güncelliğe göre sıralayarak en son model ürünleri tek sayfada kolaylıkla görebilirsiniz. Listelediğimiz mağazaların adres, telefon ve e-posta bilgilerine web sitesi üzerinden ulaşabilir, ürün sayfalarında ürünlerin kredi kartı tek çekim, havale ve taksitli fiyatlarını görebilirsiniz.

Cimri.com: En İyi Ürünleri En İyi Fiyatlarla Bulun

Ürünlerin mağazalardaki güncel fiyatlarını tek yerden listeleyerek en düşük fiyatı bulmanıza ve böylece aradığınız ürünün uygun fiyatlısına ulaşmanızı sağlar. Ayrıca tüm mağaza fiyatlarını tek sayfada göstererek sizi mağazalar arasında dolaşma zahmetinden kurtarır ve size zaman kazandırır.

Fiyat karşılaştırma özelliği ile ürünlerin fiyat ve aynı zamanda teknik özelliklerini birbiri ile karşılaştırmaya olanak sağlayarak karar vermenize yardımcı olur.

Aradığınız ürünün en ucuz olanı nerede satılıyor, teknik özellikleri nelere öğrenmek için Cimri.com’ u ziyaret edin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.