1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hipicon Sırt Çantası
Hipicon Sırt Çantası

Hipicon Sırt Çantası

Spor ya da klasik tarz fark etmeksizin kadın sırt çantası modelleri rahatlıktan yana olan kadınların tercihi.

A+A-

Özellikle ağır olduğu zamanlarda kol çantası kullanımı eziyete dönüşebiliyor. Bu noktada kadın sırt çantası modelleri kadınların kurtarıcısı oluyor.

Kadın Sırt Çantası Modelleri

Poşet çanta adı ile bilinene büzgülü sırt çantaları genelde spor yapan kadınlar için gerekli ekipmanların konulması amacı ile kullanılıyor. Klasik çantalar iş hayatında aktif rol alan kadınların notebook, tablet gibi teknolojik aletleri rahatça taşımlarına yardımcı oluyor.

Klasik ve deri çantaların yanı sıra son zamanlarda pek çok kadın tarafından kullanılan mini sırt çantaları da özellikle çocuğu olan kadınların kıyafet, suluk gibi ürünleri koymalarına yardımcı oluyor. Peter, Dante, Marius çantalar ise daha spor olduğundan dolayı kısa süreli seyahat ya da doğa turları için tercih ediliyor.

Ayrıca kumaş modellere de rastlamak mümkün. Deri çanta kullanmak istemiyorum ancak sırt çantasından da vazgeçemiyorum diyen kadınlar farklı kumaşlardan modern tasarımla üretilmiş çantalara https://www.hipicon.com/kadin/canta/sirt-cantasi bağlantısından ulaşabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.