1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Herkes Karne, Onlar Ödül Aldı
Herkes Karne, Onlar Ödül Aldı

Herkes Karne, Onlar Ödül Aldı

‘Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk Resim Yarışması’nın Kars ayağında dereceye giren 3 isme Kars Valisi Rahmi Doğan tarafından ödülleri verildi.

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenirliği ile ilgili farkındalıkları geliştirmek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ve proje sponsor kuruluşumuz Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) işbirliğinde ilkokul 2,3 ve 4. Sınıf öğrencileri için düzenlenen “Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk Resim Yarışması”nın ödül sahipleri karne töreninde ödüllerini aldı.

Kars’ta dereceye İsmet Paşa İlkokulu’ndan üç öğrenci, karne töreninde birinci olan Sudenaz Çamurtaşı, ikinci olan Oğuzhan Yıldız, üçüncü olan Selin İris’e ödüllerini Kars Valisi Rahmi Doğan takdim etti. Vali Doğan, “Güvenilir Gıda 2. Ulusal Resim Yarışması ile geleceğimiz olan çocukların gözüyle güvenilir gıda, tarım kavramı resme dökülmüştür. Yarışmayla, geleceğin bireyleri olacak çocuklar bu konuda düşüncelerini resmetmiştir. Bu güzel ve anlamlı yarışmada dereceğe giren öğrencileri tebrik eder, başarıların devamını dilerim.” dedi.

Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün de; “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenirliğine dair birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtılabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenilirliğini ile ilgili farkındalık geliştirmek amacıyla Milli eğitim Bakanlığı ve proje sponsor kuruluşu Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayileri ve Üretici Birliği (SETBİR) işbirliğinde ilkokul 2-3 ve 4 sınıf öğrencileri için ‘Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Çocuk Resim Yarışması’ düzenlenmiş olup dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.