1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Her Zaman Halkımızla İç İçeyiz
Her Zaman Halkımızla İç İçeyiz

Her Zaman Halkımızla İç İçeyiz

Başkan Karaçanta: Her Zaman Halkımızla İç İçeyiz...

A+A-

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, hemşehrileriyle her zaman iç içe olduğunu, gerek açılış ve etkinliklerde, gerekse makamında vatandaşlarla bire bir görüşmeye, sorun ve talepleri dinlemeye büyük önem verdiğini ifade etti.

Başkan Karaçanta, hafta sonları mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla ve esnafla sohbet edip, istek ve taleplerini dinliyor. Başkan Karaçanta’nın bu ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Karaçanta’nın vatandaşla iç içe olmasını, istek ve önerileri samimi ve içtenlikle dinlemesinden büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

BAŞKAN KARAÇANTA: HALKIMIZ BAŞTACIMIZDIR

Başkan Karaçanta, gerek ziyaretlerde, gerek açılışlarla ve gerekse makamında sık sık Karslı hemşehrileriyle bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirterek, “Karslı vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bana anlatmaları, birlikte çözüm yollarını aramamız çok güzel bir iletişim. Benim arzum hep bu yöndeydi. Kars’ı, Karslı hemşehrilerimizle birlikte yönetmek çok önemli. Kars Belediye Başkanı olarak kapım, her zaman herkese açıktır, zaten makamımda kapı yok, çerçeve yok. Karslı hemşehrilerimiz istedikleri zaman belediyemize gelerek, her türlü istek ve taleplerini anlatabilirler, ben bundan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

KARAÇANTA, “HALKIMIZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Karaçanta ayrıca, “Halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor bizler de buna göre çalışmalar yapıyoruz. Bizim halkımız her konuda hizmetin en iyisine layık. Biz de Kars’taki yöneticiler olarak bunu yapma gayreti içerisindeyiz.” ifadesini kullandı.

Çalışmalarını Kars sevgisi ve hizmet aşkı ile gerçekleştiğini dile getiren Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Açıkça görülüyor ki belediyecilik anlayışına yeni bir soluk getirdik.” diyerek şöyle konuştu:

“Çünkü hizmetlerimizi vatandaş odaklı gerçekleştiriyor, vatandaşımızı 24 saat dinliyoruz. Bununla birlikte şantiyede görevli arkadaşlarımızın özverili bir şekilde çalışmaları sonucunda Kars’ın asfalt ile ilgili sorunlarının hemen hemen büyük bir bölümünü çözdük. Kendi Plentimizde Avrupa standartlarında ürettiğimiz ve 2015 yılı hedefi olarak 21 km asfaltın üzerine kısa bir sürede çıkarak serimini gerçekleştirdik”

Bu çalışmaların yanında kaldırım, parke, bordür, yeşillendirme gibi hizmetleri de kısa süre içerisinde vatandaşların mağdur edilmeden tamamlandığını ifade eden Başkan Karaçanta, ekiplerin çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini son günlerde de bazı bölgelerde kaldırım yenileme ve yama çalışmalarının da devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Halitpaşa mahallesindeki asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Karaçanta’yı gören çocuklar yanına giderek birlikte selfie çekildiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.