1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Her Kadının Dolabında Mutlaka Olması Gereken Parçalar
Her Kadının Dolabında Mutlaka Olması Gereken Parçalar

Her Kadının Dolabında Mutlaka Olması Gereken Parçalar

Stil sahibi kadınların vazgeçemediği ve dolabında mutlaka yer verdiği bazı parçalar vardır. Değişen modaya rağmen bazı tasarımlar yerini her zaman korumaya devam eder.

A+A-

Her Kadının Dolabında Mutlaka Olması Gereken Parçalar

Stil sahibi kadınların vazgeçemediği ve dolabında mutlaka yer verdiği bazı parçalar vardır. Değişen modaya rağmen bazı tasarımlar yerini her zaman korumaya devam eder.

İşte hayat kurtarıcı ve her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken 5 parça;

Beyaz T-Shirt

Her tarza uyum sağlayan beyaz t-shirt’ler, spor ve klasik tarzın da en büyük destekçisidir. Farklı yaka modellerini kullanarak hem kot pantolon üzerine hem de etekler ile çok rahat kombinlenebilen beyaz t-shirt’ler aynı zamanda şık bir blazer ceket içerisine giyilerek spor-şık bir görünüm elde etmeyi de sağlar.

Kot Pantolon

Gün içerisinde her yere gidebileceğiniz kot pantolon, rahatlığını ön planda tutan en kullanışlı parçalar arasındadır. Her çeşit ayakkabı modeliyle kullanılabilmesi sayesinde kadınları büyük bir dertten kurtaran kot pantolonlar, renkli kazaklar ile kombinleyerek her ortamda kolayca fark edilebilirsiniz.

Beyaz Gömlek

Pantolon, etek ve şort gibi birçok kadın giyim ürünüyle giyilebilen beyaz gömlekler, kurtarıcı parçalar arasındadır. Sade renk ve tasarımıyla her renk pantolon ve kaban modeliyle rahatlıkla kullanabilme avantajı sunar. Spor skinny veya kot pantolonlarla adeta bir bütün haline gelen beyaz gömlekleri, hem günlük olarak tercih edebilir hem de şık olmanız gereken ortamlarda giyerek kadın giyim modasında fark yaratabilirsiniz.

Siyah Deri Ceket

Özellikle mevsim geçişlerinde tercih edilecek en doğru parçalardan biri kesinlikle deri cekettir. Konforlu tasarımının yanı sıra modern duruşuyla günlük kombinler bile daha şık görünür. Serin havalarda soğuktan korurken ayrıca şıklığına şıklık katar.

Siyah Elbise

İş hayatında ya da birçok davette kusursuz görünmenize yardımcı olan düz siyah bir elbise sayesinde hem rahat hisseder hem de şık kombinler yapabilirsiniz. Plansız özel bir gecede seni kıyafet seçiminden kurtaran siyah elbiseler, kullanılan takılar ile her defasında daha farklı bir görünüme kavuşur.

Üsküdar AVM’ler arasından dolabınızı yenilemek ve tüm bu zamansız modası geçmeyen parçalara sahip olmak için en iyi adres olan Anadolu Yakasında bulunan NevÇarşı AVM’yi ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.