1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hayırsever işadamından Kars eğitimine destek
Hayırsever işadamından Kars eğitimine destek

Hayırsever işadamından Kars eğitimine destek

​​​​​​​Karslı hayırsever işadamı SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, çağrılara cevapsız kalmadı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Alpaslan Anadolu Lisesi öğrencilerinden Tayibe Atalayın ve Cansu Alma, SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’a mektup ile ulaştı. Mektuplarında Korkmaz’ın bugüne kadar yaptıkları eğitim desteklerinden bahsederek okullarına da destek istediler. Çağrılara cevapsız kalmayan Korkmaz, öğrencilere ulaştı.

Aynı zamanda SBK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı da olan Sezgin Baran Korkmaz, gazetemize yaptığı açıklamada; kendisine ulaşan mektuptan çok duygulandığını ifade ederek, Tayibe Atalayın ve Cansu Alma’ya teşekkürlerini ifade etti. Korkmaz her iki öğrenciye de eğitimlerine destek olmak amacıyla laptop bilgisayarlar gönderdi.

SBK Vakfı tarafından Alpaslan Anadolu Lisesine büyük bir Kütüphane yaptıracaklarını ifade eden Korkmaz, okulun acil ihtiyacı olan Fotokopi Makinesini de en kısa zamanda okul idaresine ulaştıracaklarını söyledi.

SBK Vakfı tarafından bin 73 öğrenciye rutin olarak aylık burs verdiklerini ifade eden Korkmaz, bu öğrencilerin 643 tanesinin de Karslı olduğunu belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.