1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hayırsever İş İnsanı Dr. Hüseyin AYTEMİZ'den KAÜ'ye Teknoloji Sınıfı Bağışı
Hayırsever İş İnsanı Dr. Hüseyin AYTEMİZ'den KAÜ'ye Teknoloji Sınıfı Bağışı

Hayırsever İş İnsanı Dr. Hüseyin AYTEMİZ'den KAÜ'ye Teknoloji Sınıfı Bağışı

Hayırsever İş İnsanı Dr. Hüseyin AYTEMİZ, Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne Teknoloji Sınıfı Kurulması İçin Bağışta Bulundu...

A+A-

Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde, hayırsever iş insanı Dr. Hüseyin Aytemiz'in katkılarıyla son teknolojiye sahip bir Teknoloji Sınıfı kuruldu.

KAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen Teknoloji Sınıfının açılış törenine; Rektör Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Aytemiz Petrol Genel Müdür Yardımcısı Yakup YAZAR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent GELİBOLU, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erkan TOKUCU, diğer birim amirleri ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Dr. Hüseyin AYTEMİZ'in katkısıyla hayata geçirilen Teknoloji Sınıfı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasında eğitim–öğretim faaliyetlerini devam ettiren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Susuz Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrencilerin gelişimine yönelik güçlü bir adım olarak görülmektedir. Ayrıca kurulan bu teknoloji sınıfının; öğrencilerin ve öğretim üyelerinin bilişim alanında keşfedebileceği, deneyimleyebileceği ve bilginin sınırlarını zorlayabileceği bir inovasyon merkezi olması da hedeflenmektedir.

İşlerinin yoğunluğundan dolayı açılış programına katılamayan fakat selamlarını gönderen Dr. Hüseyin AYTEMİZ, "Eğitim ilerlemenin temel taşıdır. Kars'ın eğitimdeki yol haritasının şekillenmesinde bu kıymetli kurum ve kuruluşlarla birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Öğrencilere en son kaynaklara ve fırsatlara erişim sağlayarak yalnızca onların geleceklerine değil, aynı zamanda Kars'ın ve genel olarak toplumun geleceğine de yatırım yapıyoruz" dedi.

Daha önce Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nun yapımı ve daha birçok alanda katkıda bulunan Aytemiz Petrol’e teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Hüsnü KAPU, eğitime sundukları destek ve gerçekleştirilen iş birliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Açılış programı hediye ve plaket takdimi ile sona erdi.

Kafkas Üniversitesi olarak; Aytemiz Petrol Onursal Başkanı Sayın İsmail AYTEMİZ’e, Aytemiz Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Hüseyin AYTEMİZ’e ve Aytemiz Petrol Genel Müdür Yardımcısı Sayın Yakup YAZAR beyefendiye Üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

0000-001.jpga2243.jpga12121.jpga3338768.jpga85454.jpg5555555555555555-001.jpg

5435353.jpg654.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.