1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hayırsever genç, kendi okuduğu okulu tadilat ettirdi
Hayırsever genç, kendi okuduğu okulu tadilat ettirdi

Hayırsever genç, kendi okuduğu okulu tadilat ettirdi

Kars Arpaçay Taşlıağıl Köyü Şehit Er Doğan Ülker İlkokulu hayırsever Kurtuluş Göktaş tarafından tadilat ettirildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ  

Kars’ın Arpaçay İlçesinde Kurtuluş Göktaş, kendi okuduğu köy okulunu tadilat ettirdi.

Arpaçay’a bağlı Taşlıağıl Köyünde Kurtuluş Göktaş, kendisin de öğrencilik yaptığı köy okulunun tadilattan geçmesine yardım etti.

Taşlıağıl Köy okulunda okuyarak mimar olan ve İstanbul’da kendi mimarlık şirketini kuran Kurtuluş Göktaş, yıllar sonra köyüne dönerek öğretmenlerin ve muhtarın desteğiyle köy okulunun onarımı için yardımda bulundu.

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek için köye gelen Arpaçay Kaymakamı Abdil koç, yaptığı konuşmada köy halkına ısrarla çocuklarını okutmaları çağrısında bulunurken, Kurtuluş Göktaş’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, onun bu düşünce ve hareketinin diğer köylere de örnek olması gerektiğini vurguladı.

hayirsever-genc,-kendi-okudugu-okulu-tadilat-ettirdi-(7).jpghayirsever-genc,-kendi-okudugu-okulu-tadilat-ettirdi-(1).jpghayirsever-genc,-kendi-okudugu-okulu-tadilat-ettirdi-(2).jpghayirsever-genc,-kendi-okudugu-okulu-tadilat-ettirdi-(4).jpghayirsever-genc,-kendi-okudugu-okulu-tadilat-ettirdi-(5).jpghayirsever-genc,-kendi-okudugu-okulu-tadilat-ettirdi-(6).jpghayirsever-genc,-kendi-okudugu-okulu-tadilat-ettirdi-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.