1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Havada öldü...
Havada öldü...

Havada öldü...

İstanbul-Kars seferini yapan THY uçağı, rahatsızlanan bir yolcunun ölmesi üzerine zorunlu iniş yaptı

A+A-

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Kars seferini yapan uçağı, bir yolcunun geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirmesi üzerine Trabzon'a acil iniş yaptı.

 

İstanbul'dan dün öğlen saatlerinde havalanan Türk Hava Yolları'nın (THY) Airbus A320 tipi uçağında kalkıştan 50 dakika sonra yolculardan İsmet Kurban (55) rahatsızlık geçirdi.

 

Kurban, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bunun üzerine uçak saat 14.15 sıralarında Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı. Kurban'ın cansız bedeni uçaktan indirildikten sonra ambulansa konulurken; yolcular bu sırada uçakta bekletildi. Kurban'ın cesedi daha sonra otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

KEMOTERAPİ SONRASI MEMLEKETİNE DÖNÜYORDU

 

Kurban'ın uzun süredir pankreas kanseri tedavisi gördüğü öğrenilirken; uçakta yanında annesi Saadet Kurban ve kız kardeşi Nimet Kalkan'ın bulunduğu belirtildi. Kurban'ın, İstanbul'da kemoterapi tedavisi yaptırdıktan sonra memleketi Ağrı'ya dönmek üzere uçağa bindiği öğrenildi. Yaklaşık 65 dakika havalimanında bekleyen uçak daha sonra Kars'a hareket etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.