1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Hatane de felç oldum' iddiası
Hatane de felç oldum iddiası

'Hatane de felç oldum' iddiası

Yürüyerek geldiği hastaneden tekerlekli sandalye ile çıktı...

A+A-

Böbreklerinde oluşan ağrıları dindirmek için Pazar günü yürüyerek gittiği Selim Devlet Hastanesinden tekerlekli sandalye ile çıktı.

34 yaşındaki Fırat Yıldırım kendisine yanlış iğne vurulması sonucu sol bacağını kullanamaz hale geldiğini iddia etti. Olay 22 Nisan 2012 günü meydana geldi. İddiaya göre böbreklerinde oluşan ağrı yüzünden Selim İlçe Devlet Hastanesine gelen Yıldırım, ağrı kesici iğne yaptırmak isteyince hayatı bir anda değişti. 22 Nisan tarihinden görevli olan acil bölümü doktoru müdahalede bulundu ve Fırat Yıldırım’a Biclomec isimli ağrı kesici iğneyi görevli hemşire yaptı. İğnenin vurulmasının ardından Yıldırım, fenalaştı ve yaklaşık üç dakika sonra yürüyemediğini iddia etti.

Bunun üzerine ilçe hastanesi yetkilileri hastanın durumunu anladıkları için hemen Kars Devlet Hastanesine gönderdiler. Kars Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Selim İlçesi Karahamza Köyünde ikamet eden evli ve 4 çocuk babası olan Yıldırım, şimdi felç kalma riski taşıdığını söyledi.

Geçimini hayvancılıkla sağlayan Yıldırım, kendisine yanlış şekilde iğnenin yapıldığı gerekçesiyle tekerlekli sandalyeye mahkûm olduğunu belirterek, doktor hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarınız ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.