1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Halis Toprak Boşanıyor
Halis Toprak Boşanıyor

Halis Toprak Boşanıyor

Kars’taki otelinde çalışan 18 yaşındaki Nazlıcan Tagizade Toprak ile evlenmesi olay olan Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak, bugün boşanma davası açmak için mahkemeye başvuruyor.

A+A-

Halis Toprak’ın avukatı Turgut Tavşanoğlu, müvekkilinin profosyonel bir şekilde yazılmış senaryoyla karşı karşıya olduğunu belirterek, "Nazlıcan Tagizade Toprak, annesiyle birlikte Halis Toprak’tan evliliğin başından beri tehdit ve şantajla milyonlarca dolar koparmaya çalışmıştır. Bunda başarılı olamayınca profosyonel bir senaryo uygulamaya konulmuştur" dedi.

 

Halis Toprak’ın avukatı Turgut Tavşanoğlu, bugün Sarıyer Adliyesi’nde müvekkilinin Nazlıcan Tagizade Toprak’tan boşanma davasını açacağını bildirdi. Tavşanoğlu, evliliğin başından beri aile birliğinin hiç bir şekilde sağlanamadığını ifade ederek, "Nazlıcan Tagizade Toprak annesiyle birlikte istediğini elde edemeyince çok profesyonelce yazılmış bir senaryoyu devreye sokmuştur. Önce Halis Toprak’ın gözünü korkutup milyonlarca dolarlara kısa yoldan ulaşmak için birkaç tane hap içerek intihar teşebbüsünde bulunmuş, bu teşebbüsü geri tepince Halis Toprak’a "Evlendiğimizde Türkiye aylarca beni konuştu, boşanmamızda da aylarca beni konuşacak, isteklerimi yerine getirmediğin için seni Türkiye’ye rezil edeceğim ve senden milyonlarca dolarları söke söke alacağım" ifadesini kullanarak planının ikinci bölümünü devreye sokmuştur" dedi.

 

Nazlıcan Tagizade Toprak’ın bir gazeteye Halis Toprak’ın onur, şeref ve saygınlığını rencide eden ifadelerde bulunup, Halis Toprak’a hakaret ettiğini öne süren Tavşanoğlu, "Hatta bu röportajında Nazlıcan Tagizade Toprak Halis Toprak ile para için evlendiğini itiraf etmiş, istediğini elde edemeyince hırçınlaşmıştır. Nazlıcan Tagizade Toprak bu röportajında aile mahremiyetini ayaklar altına alıp, gerçekdışı ifadelerle aile birliğini derinden sarsmıştır.

 

Kısa yoldan zengin olmak için milyon dolarlarına ulaşmaya çalışan Nazlıcan Toprak, bu röportajla yetinmeyerek Halis Toprak hakkında ünlü boşanma avukatı Fatih Volkan vasıtasıyla 3 Mayıs 2010 tarihinde suç duyurusunda bulunarak aile birliğini ve mahremiyetini ayaklar altına alan gerçekdışı açıklamalarına devam etmiştir. Yarım asırlık sanayici olan Halis Toprak ömrü boyunca bu kadar ağır ve gerçekdışı ifadelerle en büyük ticari rakipleri tarafından bile eleştirilmemiştir. Acaba Halis Toprak, Nazlıcan Toprak Tagizade ve annesinin milyonlarca dolarlık taleplerini karşılayabilseydi bunlar yaşanır mıydı? Bu sorunun cevabını kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.