1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güven “Ülkeyi Cepheleşmeden kurtarın!”
Güven “Ülkeyi Cepheleşmeden kurtarın!”

Güven “Ülkeyi Cepheleşmeden kurtarın!”

23’üncü dönem AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, tüm siyasi partilere seslenerek ülkenin cepheleşmeden kurtarılması gerektiğine dikkat çekti. 

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Mevcut şartlarda meselelerin, Tayyip Erdoğan ile çözülebileceğine vurgu yapan Güven, Muhalefet partilerine düşen görevin, Tayyip Erdoğan'ın yanında meselelerin çözümüne yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Güven her iki cephedeki partilere  "Etmeyin eylemeyin bir araya gelin, şu 50+1 meselesini çözün. Cepheleşmeden ülkeyi kurtarın!” önerisinde bulunan Güven, değerlendirmede bulundu. 

Ülkenin geleceğinin birlik ve beraberlikte mümkün olacağına da işaret eden 23’üncü dönem AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven;  Uyuşturucu kullanmıyorsanız uyuşturucu kullanan biriyle,zorbalıktan hoşlanmıyorsanız zorba biriyle arkadaşlık yapamazsınız. Zaten o da sizinle yapamaz. Bundan dolayıdır ki atalarımız, "Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" demişlerdir.

Ancak günümüzde menfaatçilik, her türlü siyasetin, ideolojinin, inancın, ahlaki değerlerin üzerinde yer alıyor. Siyasette iktidar olabilmek veya var olan iktidarı sürdürebilmek maksadıyla iki cephe oluşturmuşuz. Tek amaç iktidar olabilmek veya iktidarı sürdürebilmek ise, bu ittifaklar ilkesiz ittifaklardır. İlkesiz ittifaklar ise zayıf olurlar. Zaten dağılmaya mahkumdurlar.
Cumhur Cephesinde Ak- Parti, MHP ile hangi ortak ilkeler etrafında birleşti? Ortak, "Beka meselesi" diyor ama millet yutmuyor...
Her şey beka meselesi.! Ortak iktidarı arkasında hissederek parti kapatmaya kalkışıyor. Bizi doğuda ki seçmenle karşı karşıya getiriyor. Oysa tek başına iktidar olabilmek için Türkiye partisi olmak gerekiyor. Ancak biz bu ortağımızla, Türkiye partisi olmaktan çok uzağız. Ortağımız yine iktidarın gücüne sığınarak, muhaliflerine meydan sopası çektiriyor. Seçmen işin içine bizi de katarak,, bu tür zorbalıklarla sürdürülen siyasete şiddetle karşı çıkıyor...
Gelelim karşı cepheye, Cumhuriyet Cephesine...Mübarekler bahar çiçekleri gibi rengarenk. Ama zehirli... CHP, İYİ parti, Saadet Partisi,
Deva, Gelecek, Demokrat Parti hepsi bir saksıda... Saksı ise HDP...
Ortak ilkeleri, "Geliştirilmiş parlamenter sistem" . Sistemin adı var ancak içi boş... Mesele HDP desteğinde Tayyip Erdoğan'ı makamından uzaklaştırmak... Oysa ismini Millet İttifakı koyan bu cephe, milletin sorunlarından hayli uzaklar. Tanıdığımız Tayyip Erdoğan, kendisinin makamı bırakmasıyla her şeyin düzeleceğine inandığı an, zaten sizi konuşturmaz. Makamını bırakır. 
Ancak şu anda meseleler Tayyip Erdoğansız değil, Tayyip Erdoğan'la
çözülür. Muhalefet partilerine düşen ise, Tayyip Erdoğan'ın yanında meselelerin çözümüne yardımcı olmaktır.
Ayrıca her iki cephedeki partilere şunu söylemek isterim, "Etmeyin eylemeyin bir araya gelin, şu 50+1 meselesini çözün. Cepheleşmeden ülkeyi kurtarın.”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.