1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güven: “Türkiye'nin sorunları, muhalefetin umurlarında bile değil”
Güven: “Türkiye'nin sorunları, muhalefetin umurlarında bile değil”

Güven: “Türkiye'nin sorunları, muhalefetin umurlarında bile değil”

AK Parti 23. Dönem Milletvekili Mahmut Esat Güven, Türkiye'nin sorunlarının muhalefetin umrunda bile olmadığını ileri sürdü.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Demokrasilerde herkesin kendine yakın gördüğü partiye oy verip mecliste kendi temsilini, iktidar veya muhalefet partisi içerisinde sağlamış olduğunu hatırlatan Güven, iktidar partisinin ise yürütme gücünü elinde bulundurduğuna vurgu yaptı.

Muhalefet partisinin ise iktidar partisini denetlediğini, eleştirdiğini, çözüm sunduğunu ve gerektiğinde iktidar partisi ile birlikte davrandığını da söyleyen Güven, Türkiye'nin sorunlarının muhalefetin umurlarında bile olmadığına dikkat çekti.

24 Haziran seçimlerinde seçmenin tercihini AK Parti'den yana kullandığını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini hayata geçirdiiğitni de hatırlatan AK Parti 23. Dönem Milletvekili Mahmut Esat Güven: “Türkiye'nin ABD ve İsrail, hayat pahalılığı, işsizlik, terör olayları gibi sorunları, seçim öncesinde de vardı. Buna rağmen seçmen muhalefete yüz vermedi. Çünkü meydanlarda Tayyip Erdoğan dışındaki adayların, devlet adamı olmadıklarını gördü. Seçim sonrası aynı hataların devam ettirildiğini gören bu partilerin seçmenleri, siyaseti koltuk kavgası zanneden köhne zihniyeti, belediye seçimlerinde inşallah siyasetin dışına atmış olacaklardır. Seçmen olarak sorun bakalım; 24 Haziran seçimlerinin hemen arkasından, Kılıçdaroğlu ile İnce arasında hangi görüş ayrılıkları oluştu? Hani İnce, Kılıçdaroğlu'na karşı aday olmuyordu? Görünen o ki İnce, “koltukta bunca yıl oturdun artık yeter. Bırak ta birazda ben oturayım, ben daha genç ve inceyim" diyor. Buna karşılık Kılıçdaroğlu'da,"Sen benim yaşıma ne bakıyorsun, benim ruhum genç." cevabını veriyor ve aradaki derin görüş ayrılığı da bu sebepten çıkıyor. Türkiye'nin sorunları mı? Hiç umurlarında değil.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.