1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gürcistan Azerbaycanlıları Kongresi Milletvekili Adem Çalkın'ı Tebrik Etti
Gürcistan Azerbaycanlıları Kongresi Milletvekili Adem Çalkın'ı Tebrik Etti

Gürcistan Azerbaycanlıları Kongresi Milletvekili Adem Çalkın'ı Tebrik Etti

Gürcistan'da yaşayan yarım milyondan fazla Türk'ün sesi olan Gürcistan Azerbaycanlıları Kongresi Milletvekili Adem Çalkın'ı tebrik ederek, Gürcistan'a davet etti.

A+A-

Gürcistan Azerbaycanlılar Kongresi Başkanı Hüseyin Yusubov, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Kars’tan Milletvekili seçilen Adem Çalkın’ı Gürcistan Azerbaycanlıları olarak tebrik etti.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’ın her zaman Azerbaycan Türklerinin yanında olduğunu ifade eden Başkan Yusubov, Adem Çalkın’ın Kars’tan milletvekili seçilmesi Gürcistan’da da büyük memnuniyetle karşılanmıştır, dedi.

Adem Çalkın'ın, Türkiye - Gürcistan, Türkiye - Azerbaycan kardeşliğine olan katkılarının büyük olduğunu ifade eden Başkan Yusubov ; "Biz Gürcistan’da yaşayan Azerbaycanlılar olarak Gürcistan’daki Türk halkı olarak kendisini takdir ve tebrik ediyoruz. Milletvekili Adem Çalkın’ı ilk seferini de Gürcistan Türklerine yapmak üzere Gürcistan’a davet ediyoruz, İnşallah Cumhurbaşkanı Erdoğan da yeniden seçilecektir. Desteğimiz dualarımız Recep Tayyip Erdoğan’ladır. Milletvekili Adem Çalkın ile birlikte Gürcistan Azerbaycanlıları olarak güzel projelere imza atmayı planlıyoruz. Milletvekili Adem Çalkın'a uğurlar arzuluyoruz. ”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.