1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gürcistan Azerbaycanlıları Kongresi Başkanı Hüseyin Yusubov, Rusya'daki Wagner krizini değerlendirdi
Gürcistan Azerbaycanlıları Kongresi Başkanı Hüseyin Yusubov, Rusya'daki Wagner krizini değerlendirdi

Gürcistan Azerbaycanlıları Kongresi Başkanı Hüseyin Yusubov, Rusya'daki Wagner krizini değerlendirdi

Gürcistan Azerbaycanlıları Kongresi Başkanı Hüseyin Yusubov, Rusya'daki taraflara sorumlu hareket etme ve sivillerin korunması çağrısı yaptı.

A+A-

Rusya'da paralı askerlerden oluşan Wagner grubunun isyanı dünyanın gündemine oturdu. Birçok ülke durumu yakından izlediğini duyurdu. Açıklamalar art arda geldi.

Rusya'da yaşanan 'Wagner' isyanı dünyanın yakın takibinde. Gürcistan Azərbaycanlıları Kongresi Başkanı Hüseyin Yusubov, gelişmeleri takip ettiklerini duyurdu.

Rusya'daki taraflara sorumlu hareket etme ve sivillerin korunması çağrısı yapan Yusubov, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı : “Kiralık katillerden oluşan Wagner’ın parasını bu kez Putin değil, rakipleri ödemiş gibi görünüyor.

Priqoji’nin karşısına Kadirov çıkıyor.

Kardeş Türkiye’de 15 Temmuz hain darbe girişiminden çok daha küçük bir olay gibi duruyor. 15 Temmuz’da, Türkiye Başkanı Erdoğan Türk halkına müracaat ettiğinde, bütün Türk halkı sokaklara çıkarak, geceden sabah saatlerine kadar, tankların karşısına dikildiler ve darbeyi geri püskürttüler.

Putin’in halkına müracaatında hiç kimse çıkmadı. Rusya’nın bir tek Rostov’na Donu vilayetinde olay olmuş ; ama bütün ülke korku içerisinde görünüyor.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.