1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gül, Rektör Adayı
Gül, Rektör Adayı

Gül, Rektör Adayı

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulaziz Gül, rektör adaylığını açıkladı.

A+A-

Kafkas Üniversitesi’nde rektörlük seçimleri yaklaştıkça adaylar da ortaya çıkmaya başladı.

 

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulaziz Gül, rektör adaylığını açıklarken, seçim süreci ve sonrasında oluşacak yönetimin, üniversitemize ve Karsımıza huzur, diyalog ve başarı getirmesini temenni ediyorum, dedi.

 

Akademik hayatının en verimli döneminde hizmet için memleketi Kars’ı seçtiğini ifade eden Prof. Dr. Abdulaziz Gül,  üniversitemizin ve özelde ise Tıp Fakültesi’nin sorunlarını, buna bağlı olarak Kars’ın sorunlarını çözmeye katkılarımın engellenmemesi için rektörlük görevinde olmam gerektiğini anladım, dedi.

 

Tıp Fakültesi’nin yoğun sorunları olduğu bir dönemde rektörün de bir tıp mensubundan olmasının son derece yararlı olacağını vurgulayan Abdulaziz Gül,  Allah’ın izniyle rektör adayıyım. Tıp Fakültesi’ne ve dolayısıyla Kars’a ve Kafkas Üniversitesi’ne en fazla katkıyı var olan diyaloglarımızla biz yapacağız, diye konuştu.

 

 

Yasal Uyarı : Yayımlanan haberin tüm hakları gazetekars.com, HÜRYURT Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.