1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güçlü ve Ücretsiz PDF Okuyucu : Foxit Reader !
Güçlü ve Ücretsiz PDF Okuyucu : Foxit Reader !

Güçlü ve Ücretsiz PDF Okuyucu : Foxit Reader !

Çin merkezli Foxit Software’n geliştirdiği Foxit Reader (yeni ismiyle Foxit PDF Reader), sektöründeki güçlü PDF okuyucu ve çözümleyicisi olarak lansa edilmektedir.

A+A-
Güçlü ve Ücretsiz PDF Okuyucu : Foxit Reader !

Çin merkezli Foxit Software’n geliştirdiği Foxit Reader (yeni ismiyle Foxit PDF Reader), sektöründeki güçlü PDF okuyucu ve çözümleyicisi olarak lansa edilmektedir. Yenilikçi özellikleri sayesinde başarılı bir yazılım haline gelmiştir.

Windows, Linux, Android, MacOS, iOS işletim sistemleri ve web ile uyumlu Foxit Reader, 10’dan fazla dilde destek bulunmaktadır. Sade arayüzü ve kullanım kolaylığı gibi özellikleri sebebiyle geniş kitlelere hitap etmektedir. Başlangıçta düşük performans sunuyor olsa da günümüzde Adobe Acrobat Reader ile yarışacak hale gelen Foxit Reader’ı bilgisayar, tablet ve telefonlarınızda kullanabilirsiniz.

Foxit Reader ile PDF dosyalarını okuyabilir, gözden geçirebilir, üzerinde düzenlemeler ve açıklama eklemeleri yapabilirsiniz. PDF görüntüleme ve düzenleme yazılımı olarak karşımıza çıkan Foxit Reader zengin özellikler ile geliştirilerek kullanıma sunuldu. Özelleştirme araçları gibi özelliklerini kullanarak kişiselleştirebileceğiniz yazılımdaki büyüteçle PDF’leri büyüterek daha kolay işlem yapabilirsiniz. PDF sayfalarına çizim yapmayı sağlayan program ile metinlerin altını da çizebilirsiniz. Foxit Reader ile yeni bir PDF dosyası da oluşturabilirsiniz.

PDF dosyalarının şifrelenerek güvenli şekilde saklanmasını sağlayan program bu sayede hassas verileri koruyabilmektedir. Bulut sistemler ile entegrasyonu olan yazılımdaki şifreli hassas PDF veya normal PDF’lerinizi bulut sistemlerine yedekleyebilir, güvenliğini sağlayabilirsiniz. Adobe’nin okuduğu tüm dosyaları desteklemektedir. PDF’lerde dijital imzayı kolaylaştıran Foxit Reader’de aynı anda çok sayıda PDF işlemleri yapabilmek için premium sürümlerini inceleyebilirsiniz.

En büyük rakiplerinden olan Adobe Acrobat Reader DC ile yarış içerisinde olan Foxit Reader’daki  XFA ve standart PDF form doldurulmasını otomatikleştirilmesi gibi farklılıklar sunarak öne geçmeyi hedeflemektedir. Küçük boyutlarına rağmen hızlı ve yüksek performans ile çalışan yazılımdaki diğer bir avantaj ise belgelerin hızlı ve doğal akışta görüntülenmesidir.

Foxit Reader yazılımının bazı avantajları;

 

    • Çoklu dil desteği

    • Çapraz platform desteği

    • XFA ve standart PDF form doldurulması

    • Bulut sistemler ile entegrasyon

    • Küçük boyutlu, sistem performansını düşürmeden çalışabilme

    • Basit arayüz

    • Yüksek güvenlik önlemleri

    • PDF’lerde düzenleme, açıklama ekleyebilme, dijital imzalama

    • PDF oluşturma.....

PDF-XChange Editor, Adobe Acrobat Reader DC, Sumatra PDF ve Foxit Reader gibi PDF yazılımlarının güncel sürümlerini indirmek için https://www.indiriste.com/ sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.