1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Göz Rengi Değiştirmek İçin Lens Nasıl Takılır?
Göz Rengi Değiştirmek İçin Lens Nasıl Takılır?

Göz Rengi Değiştirmek İçin Lens Nasıl Takılır?

Bu yazımızda göz rengi değiştirme için lens nasıl takılır? Bundan bahsedeceğiz.

A+A-

Göz Rengi Değiştirmek İçin Lens Nasıl Takılır?

Bu yazımızda göz rengi değiştirme için lens nasıl takılır? Bundan bahsedeceğiz. Öncelikle lens takmak için ellerimizin temiz ve hijyenik olduğundan emin olmalıyız. Bir çok kişi buna pek fazla dikkat etmeyerek hata etmektedir. Ellerimizi iyice ve uzun süreli yıkadıktan sonra normal bir el havlusuna değil, tek kullanımlık kağıt havlu ya da peçeteye silmeye özen göstermeliyiz. Daha sonra lensi rahat hissettiğimiz el ve parmağımıza alıp, diğer parmaklarımızla göz kapağımızı ve gözümüzün altını yukarı ve aşağı olacak şekilde çekmeliyiz. Kafamızı oynatmadan sağ veya sol tarafa bakıp, lensi gözümüzün göz bebeği olmayan beyaz tarafına yerleştirmeli, daha sonra gözümüzle sağ sola bakarak lensi gözümüze oturtturmalıyız.

Göz Rengi Değiştirmek İçin Lens Hakkında Detaylar

Günümüzde göz rengi değişikliği için lens takımı pek çok kişi tarafından aratılan bir konu. Lensin temizliği için lensi çıkardıktan sonra avuç içinize alıp, biraz solüsyon döküp parmak ucunuzla bir süre ovalamalısınız. Ancak bunu çok sert bir biçimde yapmayın. Daha sonra lensin tersini çevirip o kısma da solüsyon dökerek bir süre ovalayın. Daha sonra biraz lens solüsyonu dökerek lensi durulayabilirsiniz.

Bir diğer nokta ise lens parmak ucunuzda yamuk bir şekilde dururken onu gözünüze hiçbir şekilde yerleştiremeyeceğinizdir. Lensin bir tarafı yatık durduğunda onu gözünüze yerleştirmek imkansızdır, o yüzden lensi dikkatlice düzeltin, düz bir şekilde durduğundan emin olduktan sonra gözünüze tekrar yerleştirmeyi deneyin. Tekrar olmazsa lensin düz bir şekilde durduğundan emin olmak adına bunu tekrar kontrol edin.

Ayrıca lensle uyumayın, gözünüz nefes alamayacağı için bu lensin gözünüze yapışmasına ve çıkmamasına neden olabilir. Ayrıca gözünüzde çeşitli alerjik reaksiyonlara ve kızarıklığa sebep olabilir. Lensle duş almamakta dikkat etmeniz gereken konulardan bir tanesidir. Ayrıca ateşe ve çok sıcak buhara gözünüzde lens varken fazla yaklaşmamalısınız, çok fazla yaklaşmanız halinde lensin gözünüzde erimesine neden olabilirsiniz.

Herhangi Bir Sorunda Ne Yapılmalı?

Lens hakkında herhangi bir sorunla karşılaştığınızda öncelikli olarak yapmanız gereken lensi dikkatli bir şekilde gözünüzden çıkarmak ve yerine yerleştirmektir. Daha sonra en yakınınızda bulunan bir sağlık merkezine giderek bir doktorla görüşmeniz en iyisidir. Lensi gözünüzden çıkaramıyorsanız fazla zorlamayın, bu gözünüze istenmeyen bir zarar verebilir ve gözünüzün aldığı hasarı arttırabilir.

Göz Rengi Sadece Lensle Mi Değişir?

Hayır göz rengi sadece lensle değişmez. Göz rengi değiştirme ameliyatı için tr.hakanyuzer.com web sitesine göz atabilirsiniz isterseniz. Burada göz değiştirme ameliyatına yönelik pek çok ayrıntı bulunmaktadır. Sitede detaylı kapsamlar mevcuttur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.