1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gençlik Yürüyüşü
Gençlik Yürüyüşü

Gençlik Yürüyüşü

Atatürk'ü Anma ve Gençlik Haftası nedeniyle Kars’ta Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.

A+A-

Hükümet Konağı önünde başlayan yürüyüşe Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Kurum ve daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Türk Bayrakları ve Atatürk posterlerinin açıldığı yürüyüş Hükümet Konağı önünden başlayarak sırasıyla Cumhuriyet Caddesi, GAMP, Faikbey, Kazımpaşa, Halitpaşa ve Atatürk Caddelerinden geçildi. Öğrencilere vatandaşlarda eşlik etti. Yürüyüş Hükümet Konağı önünde sona erdi.

 

Atatürk’ü Anma ve Gençlik Haftası dolayısıyla il genelinde çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bugün saat 14.00’de de Gazi Ahmet Muhtar Paşa kavşağında etkinlikler çerçevesinde Halk Oyunları gösterisi yapıldı.

 

Sarıkamış’ta Davullu-Zurnalı Gençlik Yürüyüşü

 

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında davullu-zurnalı gençlik yürüyüşü düzenlendi.

 

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yürüyüşe; Sarıkamış Belediye Başkan vekili Boyubey Karabağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Ekinci, Milli Eğitim Şube müdürü Süleyman Ömeroğulları, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay, Nüfus Müdürü Temel Doğan, Belediye encümenleri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Şehit Kemal Mutlu caddesinden başlayan 2 kilometrelik yürüyüş, Gaziler Meydanı’nda son buldu.

 

Burada da Atatürk anıtına öğrencilerin çelenk koydu ardından da yürüyüşe katılanlar hep birlikte halay çekti.

yuruyus-2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.