1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Genç Kafkars’tan Kars halkına destek çağrısı
Genç Kafkars’tan Kars halkına destek çağrısı

Genç Kafkars’tan Kars halkına destek çağrısı

Genç Kafkars Spor Kulübü 2. Lige yükseldiği ilk sezonda ligde kalmayı büyük oranda garantiledi. 9 puanla lig sıralamasında 4 takımı geride bırakan Gençkafkars Spor Kulübü, bu hafta bir üst sıradaki Solhanspor voleybol takımı ile karşı karşıya geliyor.

A+A-

Takımın ligdeki durumunu ve haftasonu oynanacak müsabakayı değerlendiren Genç Kafkars Spor Kulübü Başkanı Emre Okan Bayramoğlu, “Bilindiği üzere Genç Kafkars Spor Kulübü olarak Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele ediyoruz. Bu hafta B grubunda 2. yarı, 3. hafta müsabakasına çıkacağız. Hafta sonu evimizde Solhan Voleybol takımı ile karşılaşacağız. Kafkas Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak müsabakaya sizlerin aracılığınızla tüm halkımızı davet ediyor, desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Pazar Günü saat 13:00’da başlayacak müsabakaya Kars halkından destek beklediklerini ifade eden Bayramoğlu, bu hafta oynanacak olan müsabakanın önemine değindi. Ligde kalma adına sıkıntılı dönemin atlatıldığını kaydeden Genç Kafkars Spor Klübü Emre Okan Bayramoğlu, “Son iki maçımızı üst üste kazanarak ligde kalma yolunda büyük adım attık ve rahatladık. Bu yıl hedef ligde kalmak. Bundan sonraki müsabakalar da bu yönde ve biraz da prestij maçları olacak. Solhanspor bir üstümüzdeki takım ve takımlarına çok ciddi takviyeler yaptılar. Muhakkak ki devre arası da sıkı çalışmışlardır ve bizi zor bir maçın beklediğini biliyoruz. Maçın sahada kazanılacağı bilincinde hareket ederek, müsabakada elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

“Gelenler çekişmeli, güzel bir maç seyredeceklerdir” diyen Emre Okan Bayramoğlu, bir kez daha Kars halkından salonu doldurmaları yönünde destek beklediğinin altını çizdi. Bayramoğlu, takımın ligdeki durumu hakkında ise şunları söyledi: “Biz şuanda 9. sıradayız, bir üstümüzdeki Solhanspor voleybol takımıyla puan farkı 9 ve artık üstümüzdeki takımlarla aramızdaki fark iyice açıldı diyebiliriz. Bu nedenle biz artık alt sıralardaki takımların bizlere yetişmemesi noktasında çaba sarf edeceğiz. Bizim alt sıramızda şu anda 4 takım var. 2 takım ligden düşecek ve biz düşme potasından uzaklaştık diyebiliriz fakat tabiki mücadeleden vazgeçmeden her müsabakaya final havasında çıkacağız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.