1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Genç Kafkars rakip tanımıyor
Genç Kafkars rakip tanımıyor

Genç Kafkars rakip tanımıyor

Tunceli'de yapılan play-off (3.Lige Yükselme) maçında Kars’ı temsil eden Genç Kafkars Spor Voleybol Takımı galibiyet serisini sürdürerek Bitlis Gençlik Sporu 3-0 mağlup etti.

A+A-

Bitlis Gençlik Voleybol Takımı ile karşılaşan Genç Kafkars Spor Voleybol Takımı geleneğini bozmayarak rakibine set vermeden 3-0 gibi net bir skorla sahadan ayrıldı.

Maçın genelinde çok üstün bir performans ortaya koyan takım, ilk seti 25-12, ikinci seti 25-18 ve son seti de 25-19 kazanarak namaglup unvanını play-off maçlarında da sürdürdü.

Genç Kafkars Spor Kulübü Başkanı Emre Okan Bayramoğlu: "Bu yola başlarken çok iddialı ve kaliteli bir ekip kurduğumuzu ve kısa zamanda hedefe ulaşmak istediğimizi belirtmiştik. Zaman bizi yanıltmadı ve 6-7 aylık kısa bir sürede hedefe çok yaklaştık. Her anlamda güçlü bir potansiyeli olan Kars'ın Voleybolda da hedefini üst seviye olarak belirlemesi ve bu anlamda Genç Kafkars Spor'a sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Takım Kars'ın takımı ve bu takımın arkasında sonuna kadar durulmalı. Bu kadar kısa sürede bu kadar yol kat etmek zor ve sıkıntılı bir iştir. Bu anlamda inancını kaybetmeyen Antrenör ve sporcularıma teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.