1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazilik unvanımızı istiyoruz
Gazilik unvanımızı istiyoruz

Gazilik unvanımızı istiyoruz

Kars Valisi Ahmet Kara’nın başlattığı ‘Gazilik Unvanı’nın geri verilmesi kampanyasına destek büyüyor.

A+A-

Kars Valisi Ahmet Kara, geçtiğimiz günlerde başlattığı ‘Kars’ın Gazilik Unvanı’nın geri verilmesi kampanyasına vatandaşlar destek vermiş, gerekirse bu konuda imza kampanyaları başlatacaklarını ifade etmişlerdi.

 

Vali Ahmet Kara’ya bir destekte Kars Belediye Başkan Yardımcısı Cihangir Umurberk’ten geldi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Cihangir Umurberk, Vali Ahmet Kara’nın başlattığı kampanyaya Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş başta olmak üzere tüm personelin destek verdiğini kaydetti.

 

Başkan yardımcısı Cihangir Umurberk; “Kars’ın gazilik unvanı için sayın valimizin başlattığı kampanyayı canı gönülden destekliyor. Bizde gerekli girişimleri yapacağız. Bu konuda halkımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz. STK’ların da bu konuda sessiz kalmaları gerektiğine inanıyorum. Bu Gazilik unvanı Kars’a verilmiş bir haktır. Bu topraklarda Karslılar çok mücadele etti. Çok şehitler verdi. Biz Belediye personeli olarak sayın valimizin girişimini destekliyoruz” dedi.

 

Kars Valisi Ahmet Kara tarafından başlatılan ‘Gazilik Unvanı’nın geri verilmesi kampanyasına geçtiğimiz günlerde Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zakir Bayraktar da destek vermişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.