1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gaziler, yeni başkanını seçti
Gaziler, yeni başkanını seçti

Gaziler, yeni başkanını seçti

Kars Sarıkamış Kuvvayi Milliye Muharip Gaziler Derneği'nin olağan üstü seçimi yapıldı. Tek aday gösterilen Gazi Osman Gül, başkanlığa seçildi.

A+A-

Eski başkan Kore Gazisi Aziz Yıldız’ın rahatsızlanarak vefat etmesi üzerine Sarıkamış Kuvvayi Milliye Muharip Gaziler Derneği olağan üstü seçime gitti. Dernek binasında yapılan seçim, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Geçici divan heyeti seçilmesi, bütçe ve faaliyetlerin okunmasının ardından yaklaşık 40 üyenin oy kullandığı seçimde tek liste ve tek aday olarak aday gösterilen Kıbrıs Gazisi Osman Gül, başkanlığa seçildi. Kızılay Başkanı Mir Hasan Taş ve yönetim kurulu üyeleri, başkan Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Osman Gül, yaptığı açıklamada, vefat eden başkan Gazi Aziz Yıldız’ın derneğin kurulması ve bugüne kadar gelmesinde büyük emeği olduğunu söyledi.

Bu çatı altında sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalara daha büyük gayretle devam edeceğini belirten Gül, “Gazilerimizin ekonomik ve sosyal olarak bazı sorunları olduğunu biliyoruz. Bunları en aza indirmek için bana değer veren bütün arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Seçim ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine, Osman Gül, Ahmet Cengiz, Turgut Ögel, Nuri Özçelik ve Mustafa Karakurt seçilirken, Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine ise, Aslan Emeket, Fahrettin İstik, Zeki Boztoprak, İdris Yenice ve Cemil Öztürk seçildiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.