1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazetemiz yine ses getirdi! Teşekkürler Müdür Sağdıç…
Gazetemiz yine ses getirdi! Teşekkürler Müdür Sağdıç…

Gazetemiz yine ses getirdi! Teşekkürler Müdür Sağdıç…

Gazetemizde bugün yayınlanan “Karsspor tesislerinden Ali Gaffar Okkan tabelası neden indirildi?” başlıklı haberimiz yine ses getirdi. Karsspor yönetimi yerine Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç olayın takipçisi oldu.

A+A-

Karsspor tesislerini kente kazandıran Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın ismi İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın sayesinde yeniden tesisin duvarlarına asılacak.

Kars’ta 1993-1997 yıllarında görev yaptığı dönem Karsspor için her türlü desteğini veren ve tesisleri Karsspor’a kazandıran Kars Emniyet eski Müdürü Şehit Ali Gaffar Okkan’ın isminin yer aldığı tabela bilinmeyen bir nedenle indirildi ve tesis bakımsızlıktan duvarlarında dökülme ve çürümeye meydana geldi.

Bugün gündeme getirdiğimiz haber ile ilgili Karsspor ve tesisi kullanan Kars36Spor yönetiminden herhangi bir açıklama gelmezken, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın talimatıyla eskimiş ve yerde bulunan tabela emniyet personeli tarafından bölgeden alındı.

Kentteki bir tabela firmasına götüren emniyet personeli Müdür Sağdıç’ın talimatıyla yenisinin yapılması ve en kısa sürede tesisin duvarına asılması için çalışma başlatıldı.

Yeni tabelanın maliyetinin Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılanacağı öğrenilirken, bu durumun Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’a vefa göstergesi olduğu gözlendi.

Ayrıca, Karsspor ve tesisi kullanan Kars36Spor yönetimi ise sessizliğini halen koruyor.

haberimiz-kars-emniyetini-harekete-gecirdi-(1).jpghaberimiz-kars-emniyetini-harekete-gecirdi-(2).jpghaberimiz-kars-emniyetini-harekete-gecirdi-(3).jpghaberimiz-kars-emniyetini-harekete-gecirdi-(4).jpghaberimiz-kars-emniyetini-harekete-gecirdi-(5).jpghaberimiz-kars-emniyetini-harekete-gecirdi-(6).jpghaberimiz-kars-emniyetini-harekete-gecirdi-(7).jpghaberimiz-kars-emniyetini-harekete-gecirdi-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.