1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

AK Parti Kars Milletvekili Adayları Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen, Seçim İşlerinden Sorumlu Şahin Aydın ile birlikte Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

A+A-

Ziyaretçileri, Cemiyet Başkanı Yücel Sezer, Cemiyetin Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Erbil Hüryurt karşıladı.

Ziyaretle ilgili bir konuşma yapan Cemiyet Başkanı Yücel Sezer, “Devlet hayatında genel müdür olmak kolay bir şey değil. Onun için AK Parti’nin birinci sırasında DLH Genel Müdürü Ahmet Arslan’ın olması bir güzellik ve farklılıktır. Bunun yanında üniversiteden bir bilim adamının olması ve diğerinin de bir hukukçu olması ayrı bir güzellik. İnşallah hakkınıza hayırlısı olur.” dedi.

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu da, “3. sıra adayımız bir duruşması nedeniyle Ankara’da bulunuyor. 2 gün sonra kendisi gelip yeniden çalışmalara katılacak. Onun de selam ve saygılarını getirdik. Basın artık dünyada dördüncü güç olarak kabul görmüştür. Kars’ta da bu gücü görüyoruz. Basımınız kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve bizlerin de eksikleri görmesi için önemli bir görev üstlendiklerini biliyoruz.” diye konuştu.

AK Parti 1. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arslan ise, “Basın çok önemli görev üstleniyor. Bizlerin bildiğiniz gibi herkesle tek tek ulaşma imkanımız yoktur. Burada da siz gazeteciler bizlere tüm bunları iletebiliyorsunuz ve bizlerde haberdar olabiliyoruz. Gerek bizim projelerimizi ve icraatlarımızı vatandaşa duyurma, gerekse vatandaşın problemlerini ve isteklerini bize iletmede önemli bir görev üstleniyorsunuz. Nasip oldu güzel görevlerde bulunduk. Tabi ki Ankara’da edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri Kars’ta hizmete çevirmeyi amaçlıyoruz. Siyaset bildiğiniz gibi insanlara hizmet eden bir araçtır. İktidar olan ve iktidar olacağı belli olan bir partinin adayları olarak inşallah Kars’a ve Karslı’ya edindiğimiz bilgi ve tecrübe ve başkalarının da bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak Kars’a hizmete çevirmeyi arzuluyoruz. Sayın vekillerimizle birlikte 79 aday adayı arkadaşımız var. Onlar birbirini tamamlayacak ve Kars’ın ihtiyacı olan hayvancılık. Tarım, yatırımlar, yerel yönetimler ve ulusal problemleri düşünerek birlikte hareket edeceğiz. Bizimde amacımız bu düşünce çerçevesinde insanımıza hizmet etmektir. Bu anlamda yola çıktık.” şeklinde konuştu.

AK Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Yunus Kılıç da şunları söyledi: “Arzu ederiz ki Kars’a hizmet için çıkmış olduğumuz bu yolda basınla birlikte kentimize hizmet ederiz. Kars’a hizmet etme, Kars’a hizmet getirme ve Kars’a katkı yapma noktasında hep birlikte hareket ederiz. Çünkü özellikle Kars’ta yaşayan insanlar her şeyin en güzeline layıktır.”

Adaylar daha sonra Kars’taki yazılı ve görsel basını ve internet haber sitelerini de ziyaret ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.