1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazeteciler Cemiyeti’nden Ziyaret
Gazeteciler Cemiyeti’nden Ziyaret

Gazeteciler Cemiyeti’nden Ziyaret

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Genel Sekteri Burhan Akyıldırım ve Hüryurt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü A.Erbil Hüryurt, Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün'ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

A+A-

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekteri Burhan Akyıldırım, Kars'ın tarım ve hayvancılık şehri olduğunu, bu anlamda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü önemsediklerini ifade ederek, Kars'ta gıda güvenliği ve hijyeni konularına dikkat çekti.

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün ise Kars'ta görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, basının önemine vurgu yaptı ve “basın olarak sizin destek ve katkılarınızla yeni projelerimizi ve çalışmalarımızı çiftçilerimize duyuracağız.” dedi.

Dr. Düzgün, kendinden önceki dönemlerde tarım adına güzel çalışmalar yapıldığını, bundan sonrada bu güzel çalışmaların devam edeceğini söyleyerek sözlerine şöyle devam   etti : “Kars'ta çalışmaktan ve hizmet etmekten onur duyuyorum. Özellikle tarım ve hayvancılığın gelişmesinde çok önemli gelişmeler ve ilerlemeler sağlayacak yeni uygulamalar ve projeler üreterek burayı daha gelişmiş hale getireceğiz. Bu kapsamda gerek çiftçilerin ve gerekse hayvancılıkla uğraşanların eğitim ve bilgi düzeylerinin arttırılması, yeni üretim tekniklerinin devreye sokulması ve en iyi şekilde yürütülmesinde bize düşen görevleri yerine getireceğiz."

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hakkında :

Tarımın her sorununa çözüm üretebilecek kadar uzman, kurumsal ve idari dönüşümünü tamamlamış yetkin bir kurum olmak üzere çalışan Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü; Tarımsal ve ekolojik kaynakların sürdürülebilir kullanımını sağlamak,Kırsal alanda yaşam standardını yükseltmek, ilimizin ihtiyacı olan güvenilir gıdaya ve kaliteli tarım ürünlerine erişebilirliği sağlamak için çalışıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.