1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. GAMP Endüstri Meslek Lisesi Genç A erkeklerde 3'ncü oldu
GAMP Endüstri Meslek Lisesi Genç A erkeklerde 3'ncü oldu

GAMP Endüstri Meslek Lisesi Genç A erkeklerde 3'ncü oldu

​​​​​​​Elazığ’da gerçekleştirilen Kros Grup Birinciliği Yarışmalarında GAMP Endüstri Meslek Lisesi takım olarak Genç A erkeklerde 3'ncü oldu.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Kros Grup Birinciliği Yarışmaları Elazığ'da yapıldı.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda devam eden müsabakalarda Kars’ı Yıldız Bayanlarda Arpaçay YİBO, Yıldız Erkeklerde Aydın Tanrıverdi Orta Okulu, Genç A Bayanlarda Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Genç A Erkeklerde ise GAMP Endüstri Meslek Lisesi temsil etti.

Elazığ’da düzenlenen 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Kros Grup Birinciliği Yarışmalarında Gazi Ahmet Muhtar Paşa Endüstri Meslek Lisesi takım olarak Genç A erkeklerde 3. oldu.

Öte yandan Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Kros Grup Birinciliği Yarışmalarında Genç A erkeklerde 3. olan Gazi Ahmet Muhtar Paşa Endüstri Meslek Lisesi, takım olarak 15 Ocak 2019 tarihinde Antalya’da yapılacak olan Okullararası Kros Türkiye Şampiyonasında ilimizi bir kez daha temsil edeceği bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.