1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fuhuş ihbarından sigara çıktı
Fuhuş ihbarından sigara çıktı

Fuhuş ihbarından sigara çıktı

Kars’ta bir işyerinde fuhuş yapıldığı ve uyuşturucu madde bulundurulduğu ihbarını alan emniyet güçleri yaptıkları incelemede fuhuş ve uyuşturucu ile karşılaşmazken, 130 paket kaçak sigara gele geçirdi.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Kazımpaşa Caddesinde bulunan bir işyerinde fuhuş yaptırıldığı ve uyuşturucu madde bulundurulduğu ihbarı aldı. Bunun üzerine bahse konu yerde yapılan aramada; 130 paket gümrük kaçağı sigara bulunarak el kondu. Başka herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmazken, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile sigaraların sahibi olduğunu beyan eden şüpheli ifadesi alınarak salıverildi.

 

Ekiplerin, Eski Kasaplar Halindeki bir işyerinde de yine ihbar üzerine yaptığı aramada, 130 paket gümrük kaçağı sigara bularak el kondu. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

 

Eski Erzurum Caddesi üzerinde yapılan kontroller sırasında ise, resmi polis ekiplerini görünce elinde bulunan kalınca sarılmış sigarayı yere atan şüpheli 19 yaşındaki yakalandı. Şüphelinin yere attığı 2,064 gram ağırlığında, içerisinde esrar maddesi olduğu değerlendirilen elle sarılmış sigaraya el kondu.

 

Ardahan Yolundaki metruk bina yanında park halinde bulunan hususi oto içindeki şahısların üzerinde yapılan kontrollerde de, 19 yaşındaki şüphelinin bacakları arasında saklamaya çalıştığı siyah yapışkanlı bant üzerinde 1 gram esrar maddesi olduğu tahmin edilen tohumlu bitki kırıntıları bulunarak el kondu.

 

Şüpheliler, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak salıverildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.