1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli'den Sınırları Aşan Başarı
Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli'den Sınırları Aşan Başarı

Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli'den Sınırları Aşan Başarı

Kars sevdalısı fotoğraf sanatçısı Özgen Beşli, 20 Haziran 2019 tarihinde şehrimizin güzelliklerini, sıra dışı objektifiyle Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerine tanıttı. 

A+A-

Türk Hava Yolları'nın öncülüğüyle,  Kars'ın tarihi ve doğal güzelliklerini  daha çok yabancı turiste tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen workshopa Doğu Avrupa ve Balkanlar'dan ve   Sarıkamış dahil olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden 52  turizm acentesi davet edildi.

Doğu Ekspresi ve Kars deneyimlerini paylaşmaları için  Gürcistan, Bulgaristan, Estonya ve Hırvatistan'dan davet edilen bloggerlar, davetlilerin zihninde merak uyandırarak  Kars'ı görmek için acele etmeye davet etti. 

Kars'ı en güzel anlatan fotoğrafları Harbiye Hilton Bosphorus Otel'de sergileyen Beşli, sunum sonunda yapılan çekilişle tüm fotoğrafları  katılımcılara hediye ederek, Serhat şehrimizin tarihi ve doğal güzelliklerini  dünyanın birçok ülkesine ulaştırmayı başardı.

Turizm acentalarının yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçı, konukları "havası sert, insani mert "  serhat şehri Kars'a davet etti.

1-302.jpg2-294.jpg3-251.jpg4-161.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.