1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Flash Bellek Nedir?
Flash Bellek Nedir?

Flash Bellek Nedir?

Flash Belleğinizi Buradan Alabilirsiniz

A+A-

Flash bellek içerisinde bir sürü veri barındıran elektrik olmasa dahi içerisinde ki tüm bilgileri saklayan aynı zamanda içerdiği bilgileri tekrar silinip tekrardan yazan bir bellek birimidir. Flash bellek yapı ve görüntü olarak Ram’leri andırıyor. Burada birbirinden ayrılan en önemli özellik Flash belleğin silinip tekrar yazılmasıdır. Ramde bu durumu bilgisayarınız otomatik olarak yaparak sizleri uğraştırmaz. İçerisine herhangi bir bilgi ve belge ekleseniz dahi bu veriyi kendiniz manüel olarak silebilirsiniz. Flash bellek birçok noktada artıları vardır. Küçük olmasından kaynaklı olarak dilediğiniz her yere rahatlıkla götürebilirsiniz. İçerisinde ki veriler siz silmediğiniz sürece silinmez ve uzun yıllar bu bilgileri saklayabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde harddisk ile aynı konumda yer alır. Flash bellekler kapasite bakımından da farklılık gösterir. 1 GB ve 1 TB arasında çeşitli kapasitelerde dilediğiniz gibi flash bellek bulabilirsiniz. Kullanım açısından en yaygın kullanılan flash bellekler 16 GB, 32 GB, 8 GBdir. Veri aktarma ve depolama konusunda hızlı çözüm üreten flash bellekler CD ve DVD’lerin yerini almıştır.

 

Flash Bellek İle Hayatınızı Kolaylaştırın

Hızlı çözüm üretme konusunda kendini geliştirmiş olan Flash bellek hız konusunda oldukça iyidir. Bilgisayar üzerinden kolayca resim, müzik ve video gibi istediğiniz bilgileri saniyeler içerisinde aktarabilirsiniz. Sizlere herhangi bir zaman kaybı yaratmaz. Kolaylıkla müzik eklenebildiğinden dolayı bellek girişi olan her noktada rahatlıkla kullanabilirsiniz. CD taşımak ya da CD’nin bozulması gibi durumlar bir yana flash bellek ile dilediğiniz müziği ister arabanızda, ister bilgisayarınızda isterseniz de TV’ye takarak kullanabilirsiniz. Flash bellekler kendi çapında birçok avantaj sağlar. Bu avantajlar arasında reklam ön plandadır. Çeşitli şirketler kendi tanıtımını yapmak için flash bellek üzerine baskı yaparak müşterilerine iletirler bu durumda kendi reklamını yaparlar. İş dünyası açısından da oldukça fayda sağlayan flash bellekler kullanım kolaylığı sayesinde oldukça popülerdir.

Flash Belleğinizi Buradan Alabilirsiniz

Hayatınızı kolaylaştırmak amacıyla flash bellek kullanımınızı daha çok artırabilirsiniz. Dilerseniz hem çeşitlerini kolaylıkla bulabileceğiniz hem de farklı markaları bulabileceğiniz ürünler için https://www.incehesap.com/usb-flash-bellek-fiyatlari/ sitesi üzerinden faydalanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.