1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük ikinci kez görevden alındı : Mahalleli Tepki Gösterdi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük ikinci kez görevden alındı : Mahalleli Tepki Gösterdi

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük ikinci kez görevden alındı : Mahalleli Tepki Gösterdi

Kars Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi’nin çalışkan Muhtarı Özcan Müçük’ün ikinci kez görevden alınması üzüntü ile karşılandı.

A+A-

Her defasında büyük bir oy oranı ile seçimleri kazanan Özcan Müçük, mahalle halkı tarafından sevilmesi ve sayılmasının yanı sıra hizmetleri ile de ön plana çıkmıştı.

Kars’ın rakipsiz, en çalışkan ve başarılı Muhtarı olan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, “efsane muhtar” olarak adından söz ettirmişti.

Temizlikten, yol, su ve kanalizasyon sorununa, dolmuş hattından, metruk binaların yıkılmasına, mahallenin yeşillendirilmesinden, taziye evinin yapılmasına, küskünlerin barıştırılmasından, yaşlıların ve çocukların birçok alandaki sorunlarının giderilmesine kadar önemli hizmetlerde bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, bugün ikinci kez görevinden alındı.

Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri Özcan Müçük’ün ikinci kez görevden alınmasına tepki göstererek şu açıklamayı yaptılar :

“Muhtarımız, dürüstlüğü ile nam salmış, vatan ve millet aşkıyla yanmış, vatanı, devleti, bayrağı, mahallesi için canını verecek bir insandır. Yüz kızartıcı hiçbir suçu olmadığı gibi, mahallemizin yüz akıdır. 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefetten 18 ay ceza almış, cezanın kesinleşme tarihi 16 Ağustos 2019, infaz bitiş tarihi 31 Temmuz 2021’dir. Yani muhtarımızın cezası tamamen bitmiştir. Nedense hukuk sadece bizim muhtarımıza uygulanmıştır. Kars’ta dört yüz muhtardan hiç mi cezası olan yok. Bu kanun sadece Özcan Müçük’e mi uygulandı anlamış değiliz. Diğer yandan Özcan Müçük’ün hizmetleriyle birilerini rahatsız ettiği bellidir. Muhtarımızı biz iyi tanırız, Özcan Müçük’ün Kars’a Karslı’ya, mahalleliye faydasından başka bir tek zararı dokunmamıştır. Özcan Müçük hizmet sevdalısıdır. Yetkililerden bu yanlıştan bir an önce dönmelerini ve Muhtar Özcan Müçük’ü göreve iade etmelerini bekliyoruz. Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri olarak yetkililer sesimizi duymazlarsa çeşitli yollarla da sesimizi duyurmaya çalışacağız. Muhtar Özcan Müçük’ün yanındayız, mağduriyeti mağduriyetimizdir. Bu yanlı tutum Kars’a yakışmayan bir durumdur.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.