1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Faruk Çelik Vefat Etti
Faruk Çelik Vefat Etti

Faruk Çelik Vefat Etti

Borsa Başkanı İsmet Çelik’in oğlu Faruk Çelik trafik kazasında hayatını kaybetti

A+A-

Kars Ticaret Borsası Başkanı İsmet Çelik’in oğlu Faruk Çelik (47), geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Çelik’in cenazesi Işıklı Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrası, görev yaptığı TEDAŞ önünde düzenlenen törenin ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Cenazeye katılan yüzlerce Karslı, Çelik için dua edip, yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundular.

 Edinilen bilgilere göre kaza dün akşam Kars-Arpaçay istikametinde meydana geldi. Çelik’in kullandığı 36 EZ 855 plakalı otomobil, kayarak yoldan çıktı ve şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından sürücü Çelik’le birlikte araçta bulunan eşi Sultan Çelik ve kızı Zenure Çelik, Kars Devlet Hastanesi’nde götürülerek burada tedavi altına alındılar. Sürücü Faruk Çelik burada yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Çelik’in eşi Zenure Çelik’in, yoğun bakın ünitesinde tedavisi sürerken, kızının ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 Kazada hayatını kaybeden Faruk Çelik için Cuma Namazı sonrasında Işıklı Camii’nde cenaze namazı kılındı ve ardından da TEDAŞ Binası önünde tören düzenlendi. Çelik’in cenazesi düzenlenen törenin ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

 Törenlere; Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Sami Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Güvensoy, TOBB GKK Başkanı Adem Çalkın, SERKA Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Tutar, TEDAŞ İL Müdürü Adem Beyribey, kurum amirler, STK temsilcileri, yüzlerce Karslı ve merhumun yakınları katıldı.

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ankara Ticaret Odası da çelenk göndererek taziye dileklerini ilettiler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.