1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Faik Ece, AK Parti Kars Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı
Faik Ece, AK Parti Kars Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Faik Ece, AK Parti Kars Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

​​​​​​​Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Koordinasyon Müdürü Faik Ece, AK Parti Kars Belediye Başkan aday adayı olacağını açıkladı.

A+A-

Ece, Ankara’da düzenlediği basın toplantısı ile Kars Belediye Başkan aday adayı olacağını kamuoyuna duyurdu.

Kars'lı hemşehrilerinin ve Partililerin yoğun katılımıyla açıklama yapan Ece, “İlk defa Kars'ta başarılı bir belediyecilik anlayışıyla Kars halkına kapımızın açık olacağı ve Kars'ta öncelikle belediyecilik nasıl ne şekilde başarılı olur onu göstereceğiz” dedi..

Ece, “İnanıyorum ki, Kars halkının büyük bir bölümüne Ankara'da ya da Kars'tan Ankara'ya gelen hemşerilerimize kim olduğumuzu, nasıl biri olduğumuzu gösterdik ve herkesin işiyle kendi işimizmiş gibi ilgilendik ve çalıştık. Ayrıca buradan yani Ankara'da bazı Karslı vatandaşlarımız ve bazı üst düzey ağabeylerimizle de istişareler ettik” diye konuştu.

“Tabii kendi başımıza aday adaylık kararını almadık” diyen Ece, “Biz nasıl bir çalışma yaparak Kars'ta belediyenin sıkıntılarını nasıl gidereceğimizi nasıl başarılı olacağımızı hepsinin ince ince hesabını yaptık. Aynı zamanda da dersimize iyi çalıştık. Bu çalışmalar esnasında en fazla dikkat ettiğimiz şey ise söylediğimiz gibi rantı ve talanı sokmayacağız. Bir tek şeye dikkat edeceğiz; satmayacağız, sattırmayacağız, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Bundan dolayı da çok rahat olduğumuzu da ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.