1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası ve Sokaklar Bizim Basketbol Turnuvası”  devam ediyor
Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası ve Sokaklar Bizim Basketbol Turnuvası”  devam ediyor

Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası ve Sokaklar Bizim Basketbol Turnuvası”  devam ediyor

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, “Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası ve Sokaklar Bizim Basketbol Turnuvası” projesi kapsamında gerçekleştirilen müsabakalar, il merkezi ve ilçelerde devam ediyor.

A+A-

Proje Kapsamında 27 Aralık 2019 tarihinde Sarıkamış İlçesi Şehit Fikret Gündü Ortaokulu Spor Salonunda ve 28 Aralık 2019 tarihinde Kars Mihralibey Ortaokulu Spor Salonunda evinin sultanları voleybol turnuvaları yapıldı. Bugün de (03 Ocak 2020) “Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası” projesi kapsamında Kağızman Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda voleybol müsabakası gerçekleştirilecek.

Gançlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve aralarında Kars’ın da bulunduğu birçok ilde gerçekleştirilen “Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası ve Sokaklar Bizim Basketbol Turnuvası” projesi ile sporu, toplumun her kesimine yaymak hedefleniyor. Ayrıca ülkenin dört bir yanında sporun gelişimine katkı sağlamak, spor branşlarının bilinirliğini arttırmak, toplumu düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirerek de hedefleniyor. Aynı zamanda spor kültürü oluşturmak, katılımcıların beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek ve spor aracılığı ile sosyal hayata katılımlarını arttırmak amacıyla geliştirilen söz konusu projelerin il müdürlüklerimiz spor tesisleri ve dış mekanlarda (AVM, mahalle, site vb.) oluşturacağı oyun alanlarında talimatlar çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.