1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Evden Kaçan Keçiyi Sırtında Sağmaya Götürdü
Evden Kaçan Keçiyi Sırtında Sağmaya Götürdü

Evden Kaçan Keçiyi Sırtında Sağmaya Götürdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Hoşgeldi köyünde ikamet eden Kudret Özdemir, sağmak istediği keçiyi elinden kaçırınca yakalamak için uzun süre uğraş verdi.

A+A-

Özdemir daha sonra komşularının yardımıyla yakaladığı keçiyi sırtında evine götürdü. Öğle saatlerinde çobanlar tarafından sağılmak için köye getirilen keçi ve koyun sürüsünü sahiplerinin kapısına gitti.

Köyde sürü sahibi Kudret Özdemir eline aldığı su küleği ile sürülerin içerisine girerek sağmaya başladı. Daha sonra Lusi adlı keçisini sağmak istedi. Keçi Lusi birden huysuzlanınca sütünü vermek istemedi çareyi kaçmakta buldu.

Eline aldığı su küleği ile keçi Lusi'nin peşine düşmeye başlayan Kudret Özdemir ilginç görüntüler oluşturdu. Uzun koşturmalar sonucu komşularının yardımlarıyla yakalanan keçi Lusi, Kudret Özdemir'in sırtında eve kadar götürüldü.

Evde bir ağaca kaçmaması için bağlanan keçi Lusi çaresiz kalınca sağılmaya başladığı öğrenildi. Koyun ve keçilerin öğlen saatlerinde köye gelerek sağıldığını ifade eden Kudret Özdemir, "Ben elime aldığım su küleği ile koyun ve keçileri sağmaya başladım. Ama bir anda sıra Lusi adlı keçime gelince bana sütünü vermek istemeyince çareyi kaçmakta bulmak istedi. Şimdi ise komşularımın yardımıyla yakaladık sırtıma aldım sağmak için eve kadar sırtımda taşıyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.